Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koszmarnnee

Widziałem dziś piękną kobiete, w pięknym aucie,po prostu ideał ,nie to co reszta

Polecane posty

Gość Koszmarnnee

widzialem ja rano w centrum wawy, aston martin DBS Volant , kabriolet , piekna blondynka jak z okładki , jechala chyba z synem , bo taki gnojek na oko 15 letni . Wysiadła...i te nogi ...cudo :) widac ,ze nadziana ,piekna, usmiech szeroki ,idealne zeby ,az mi sie goraco zrobilo , o takiej kobiecie marze ... :(

Gość Koszmarnnee
zazdroscicie jej wyglądu i pieniedzy :) ,zazdrosne paszteciary patrzyly zawistny spojrzeniem :D

Gość zryta berety
a ty nie lepszy.. biedak jadacy utobusem tacy ja ty t u niej auta myja, i trawnik kosza, a a twa pensja to wartosc jej fleka u butow.

Gość Koszmarnnee
powiem więcej jestem bezrobotny i mama mnie utrzymuję jak offerme i creama :classic_cool:

Gość wyglądu jej nie zazdroszczę,
ponieważ jej nie widziałam:o A twoj opis to wiesz...:o Fakt, astona martina nie mam i mieć nigdy nie będę, bo nie moj gust, nawet, gdybym w totka wygrała 10 baniek:P Wystarczyłby mi Mitsubishi Lancer Sedan Ralliart, bo o takim marzę:P...no, ale to jeszcze jest do zrealizowania w najbliższej przyszłości i to bez sponsoringu:P

Gość Koszmarnnee
dlaczego uwazasz ,ze kazda bogata kobieta dorobila sie wszystkiego na prostytutcji ? :O

Hehe... Miec samochod a umiec nim jezdzic to dwie rozne sprawy. Pewnie laska lami tym cackiem i blokuje bardziej zaawansowanych uzytkownikow jezdni jezdzacych np Subaru Impreza czy Toyota Supra. :D

W tym wypadku nie chodziło mi o prostytucję, a o to, że najpewniej baba nic nie robi, pewnie od świtu, do nocy biega po galeriach na zakupki, po kosmetyczkach i fryzjerach, a mąż (sponsor) za to wszystko płaci. Czy zazdroszczę? -Nie! Nie zazdroszczę na pewno tak nudnego życia. Nie jestem bogata, ale biedna również nie. Pracę mam ciekawą i całkiem nieźle płatną. Nie wyobrażam sobie jej nie mieć. Poza tym, dla mnie najfajniejsze jest to, że w życiu sama dochodzę małymi kroczkami do wszystkiego. Na wygląd i powodzenie również nie narzekam, także takie dziunie nie robią na mnie większego wrażenia.🖐️

Gość swojesprawymada
///Nie zazdroszczę na pewno tak nudnego życia//// nudnego?? ona ma zycie o ktorym kazdy marzy... moze sobie pozwolic na wszystko, spełnia swoje wszystkie marzenia, to jest nudne zycie? hahaahha ty jebany pasztecie, weź się nie osmieszaj :) pewnie wygladasz przecietnie i masz przecietna pesje i musisz zapierdalac aby sobie kupic buty za 300zł raz na pol roku :) zal mi cie, gin kurwo

Gość denilsoon
ten temat to na sto% prowokacja, sam kiedys taką zakładałem :) aczkolwiek jesli mam byc szczery to również marzę o sexownej atrakcyjnej kobiecie w zajebistym sportowym samochodzie mmm

Gość OneTwo
Ten DBS to nie dla biedaków. Musiała być kasiasta. DBS nawet używak ksztuje w chuj. Dla biedaków to DB9, V8.

Gość OneTwo
Z tym audi to niekoniecznie, cena jakiegoś niezbyt wydumanego audi równa się cenie używaka DB9 albo V8. Niektórzy, pomimo tego faktu, decydują się na audi.

Gość fsdfsdfsd
dla biedaków to golf 3 albo stara astra

Gość OneTwo
Może mi wyjaśni jakiś socjolog, skąd u nas modła na te niemieckie auta ? Jest ich przecież więcej, niż wszystkich innych.

No skoro twoim szczytem marzeń jest biegać po sklepach w nieskończoność i spełniać swoją każdą zachciankę, to gratuluję priorytetów! Nie mieć marzeń, bo każde można kupić, to dla mnie zwyczajna nuuuuuuuda, a dla ciebie, głupi, szary człowieczku, szczyt marzeń. Od codziennego biegania po galeriach - wybieram sport (uwielbiam go!), natomiast to, ile zarabiam - chyba nie muszę się tobie spowiadać, nieprawdaż?:) Na szczęście tyle, że spokojnie mi wystarcza i na życie, i moje pasje, i na zakupy galeryjne (buty kupuję raz za 300, raz za 1000, raz za 100 i zwykle w każdym miesiącu, podobnie jak i torebki, bo uwielbiam:)) a także by odłożyć na zamierzone cele. Pławić się w luksusach nigdy nie marzyłam. Chciałam godnie żyć i tak właśnie żyję...a czy jestem paszczurem? Ok, tutaj mogę nim być, zwisa mi to:D🖐️

Oczywiście to było do tego prostaka/czki- "swojesprawymada"

Gość ej pedlay sluchac mnie
chciualbym wam powiedziec tylko jedno chuj wam w dupe ;]

Gość to ja do ciebie pisalem
/wyglądu jej nie zazdroszczę,/ przykro nam, ze jestes paszcurem, bedac paszcuzrem mozesz miec nawet 6 zer na koncie a i tak jestes gownem, pa :classic_cool:

tak sobie tłumacz kafeteryjny koniobijco🖐️:classic_cool:

Gość OneTwo
Przegrałaś, bo Ty masz pracę. Jest o wiele korzystniejsza sytuacja, niż mieć pracę.