Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta199999999

Jako dziecko byłam świadkiem jak mój ojciec zmuszał matkę do seksu....

Polecane posty

Gość aleee piertolicieeee
''seks u twoich rodziców był chory z powodu i wyłącznie tego że uprawiali go w twojej obecności,odnośnie tego że mama płakała i mówiła nie a później łóżko skrzypiało nie możesz nic ale to absolutnie nic wnioskować,są pary ,które takie zachowanie specjalnie wywołują bo ich to wzajemnie podnieca,poczytaj na temat zachowań seksualnych w związkach to zrozumiesz o czym mówię'' no chyba cię pogięło :O chyba ona lepiej wie czy to było ''udawane'' czy prawdziwe tak kiedyś było - facet chciał to kobieta musiała dać, a jak nie chciała to brał siłą poza tym bdsm i te inne bzdury to wynalazek naszych popiertolonych czasów, kiedyś nikt o tym nie słyszał, więc pieprzysz jak nie wiem co

Gość aleee piertolicieee
''seks u twoich rodziców był chory z powodu i wyłącznie tego że uprawiali go w twojej obecności,odnośnie tego że mama płakała i mówiła nie a później łóżko skrzypiało nie możesz nic ale to absolutnie nic wnioskować,są pary ,które takie zachowanie specjalnie wywołują bo ich to wzajemnie podnieca,poczytaj na temat zachowań seksualnych w związkach to zrozumiesz o czym mówię'' no chyba cię pogięło :O chyba ona lepiej wie czy to było ''udawane'' czy prawdziwe tak kiedyś było - facet chciał to kobieta musiała dać, a jak nie chciała to brał siłą poza tym bdsm i te inne bzdury to wynalazek naszych popiertolonych czasów, kiedyś nikt o tym nie słyszał, więc pieprzysz jak nie wiem co

Gość aleee piertolicieeee

Gość Pani Foster
Sie tak nie denerwuj ;) Ale zgadzam sie , chyba widac , czy ktos chcial seksu czy nie.

Gość kafe psycholog
jeśli spojrzeć na to z psychologicznego punktu widzenia po prostu panicznie obawiasz sie że każdy facet ma w środku takiego ''tyrana'' w sobie jak twój ojciec i boisz się że twój chłopak również - naprawdę duża część kobiet nad którymi ojciec znęcał się nad nimi psychicznie i fizycznie/molestował lub jeśli były świadkami przemocy/agresji wobec matki - ma podobnie jak ty, a z drugiej strony część z nich staje się masochistkami i uwielbia znęcanie się nad nimi w łóżku, mają chore pojęcie miłości tzn. kocha=bije/poniża rozwiązaniem jest facet będący zaprzeczeniem twojego ojca, czyli taki który przede wszystkim SZANUJE CIĘ tzn. rozumie twoje ''nie'', nie czujesz z jego strony nacisku na seks(zachęcać do współżycia, a naciskać to różnica!), liczy się z tym co dla ciebie jest przyjemne i z twoimi potrzebami, uczuciami itd. i widzę tu możliwość dwóch przyczyny lęku przed seksem : albo twój facet nie wzbudza w tobie wystarczająco zaufania i poczucia bezpieczeństwa i boisz się że może okazać się taki jak twój ojciec, choć w sumie nie masz podstaw do takiej oceny (ale jednak zakorzeniowny lęk z dzieciństwa robi swoje i ''lekarstwem'' na ten lęk jest tylko i wyłącznie facet o postawie którą opisałam wyżej + twoje przekonanie że faktycznie jest inny niż twój ojciec) ,albo jest typem takiego tyrana/sadysty i jednak widzisz w nim zachowanie ojca(być może nieświadomie) i nie podoba ci się jego podejście do seksu - jeśli to drugie to uciekaj od niego

Gość kafe psycholog
*przyczyn

Gość gfdgfdgdfg
autorko i wszystkie kobiety które doświadczyly jakiejkolwiek przemocy ze ztrony ojców... myślę że kafe psycholog ma rację - szukajcie faceta który jest ZAPRZECZENIEM waszych ojców

Gość haaaaannnnnnaaaaa
wiesz,doskonale cie rozumiem,mam 34 lata,jako 27letnia kobieta,po rozwodzie poznalam jego,bylam zawsze tzw.zwierzeciem seksualnym ,mialam ogromne potrzeby,i tak poznalismy sie....okazalo sie ze on jest potworem,tyranem,gdy odeszlam przesladowal mnie tak dlugo az uleglam bo nie wytrzymywalam presji tego przesladowania ,dzis juz mnie tak potwornie nie zmusza do sexu,ale byl czas kiedy zmuszal mnie sila,znienawidzilam sex,jego dotyk napawa mnie odraza,z kobiety swiadomej swojej seksualnosci,stalam sie kobieta z niska samoocena,choc widze jak faceci na mnie reaguja,to wlasnie za to ich nienawidze,a kazdego kto mialby ochote sie do mnie zblizyc najchgetniej ukatrupilabym za ten jego cholerny poped.Dreczyciele i psychoipaci zabijaja w nas radosc zycia,radosc bycia kobieta,radosc bliskosci i sexu,i to nie wazne czy to byl twoj ojciec,czy bylby twoj maz ,jesli taka osoba jest w twoim otoczeniu na codzien to oddzialuje w ten sam sposob

Gość upupupup
upupu

=> marta199999999 Na cholerę Ci facet, jak nie chcesz seksu? Bo zakladam, że nawet loda z polykiem mu nie zrobisz...

Gość hnjmk,kl,l.,l;
kaliban chooju w doope wsadź sobie lo.da 🖐️