Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bafulka

zapytanie co mi jest

Polecane posty

Gość bafulka

starałam się z mężem o dziecko kochaliśmy się w dni płodne i nie tylko dostałam okres 30 maja jednak był jakiś dziwny na początku plamienia brązowe potem trochę krwi dość intensywnie przez kilka godzin a potem nic przez resztę dnia i całą noc następnego dnia było tak samo przerwa potem leciał słabiutko i krótko i nic potem znowu plamienia brązowe kilkudniowe i od dwóch dni pojawiły się czerwone niewielkie plamienia z czym to jest związane dodam,że okres miałam do 6 7 dni i zawsze przed bolały mnie piersi a tym razem nieco to oznacza

Gość trudno jest badac online
:O idz do lekarza :O

Gość tvndd
chcesz odpowiedzi, ze to ciąża??? niestety lekarzem i testem ciążowym nikt tu nie jest

Gość bafulka
ciąg dalszy zapytaniachciałam jeszcze dodaćże temperatura w pochwie wynosi 37,1 czy to jest wynikiem dni płodnych czy ciąży

Gość Aggga255
Wątpię że to ciąża. Kiedy jesteś w ciąży,mogą pojawić się ewentualne objawy PMS tj ból piersi, ja odczuwałam też normalne pobolewanie w podbrzuszu, tak jakby miesiączka miała nadejsć za kilka godzin, jednak nie pojawiła się :) Test wykonany w przeddzień spodziewanej miesiączki pokazał drugą, słabiutką kreseczkę :) Okres nie pojawił się (nawet plamienie).