Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia1822

Ciąża bez wytrysku ?

Polecane posty

Gość ewcia1822

Mam pytania od miesiaca współżyłam z facetem. Na poczatku stosunku jakies 10 minut bez prezerwatywy miałam dni nie płodne potem załozylismy prezerwatywe. nastepnym razem byłam przed płodnymi tez chwile tak było bez i jak miałam płodne to tez tak chwile bez... potem zawsze zakładalismy prezerwatywę. dodam że moj facet zawsze kończy poza mną i jakas godzine po tym jak kochalismy sie bez prezerwatywy . Mam 31 dzien cyklu i okresu brak dlatego sie martwie... czy moze ten płyn coś nie zdziałał... bo juz nie wiem ten płyn z plemnikami jest przed samym wytryskiem tak ? A śluz/płyn nawilżający to juz co innego czy to to samo ? bo nigdzie nie moge konkretnej odp znalezc... moje cykle sa po 28-32 dni wczesniej sie tym nie przejmowalam nie czekałam i nie liczylam ale teraz jestem nbaprawde zdenerwowana :/

Gość Krokus fioletowy
test 14 od stosunku, albo betahcg. My tu nie wrózki. Plemniki moga być w prejakulacie ale nie muszą.

Gość ewcia1822
Zrobiłam test negatywny baba mówiła ze wykrywa 6 dniowa ciaze:/ to chyba wszystko w porzadku no nie?

Może i w porządku i wtedy masz farta :) ja takim sposobem wpadłam :):):) I to za pierwszym razem -.-