Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezdecydowany178

poradźcie czy dobrze zrobiłem

Polecane posty

Była moją dziewczyną, zostawiłem ją. Po kilku latach dowiedziałam się że bierze ślub. Odezwałem się do niej. Ciekawiła mnie i prosiłem o spotkanie. Nie chciał ale zgodził się. Spotykaliśmy się jakiś czas. Było miło. Rozmawialiśmy, spacerowaliśmy. Mówiłem że jest ważny dla mnie itp. Po roku powiedziała że nie może tak dłużej być, że okłamuje męża i siebie samą. Powiedziała że kocha mnie że zawsze kochała, nie sądział że to uczucie będzie tak silne. Powiedziała że che zyc normalnie, że nie chce krzywdzić nikogo i że odejdzie od męża i będzie ze mną. Podobało mi się to, ale potem stwierdziłem że jak ona zdradzał męża to mnie tez będzie, że jedni są do pukania inni do życia. Zerwałem więc znajomość pomogło mi w tym też to że poznałem inną i jąkocham jesteśmy już 2 miesiące razem i wiem że kocham ją a nie tamtą i pytanie czy dobrze zrobiłam ?? Oczywiście opisałem sytuacje krótko.

Gość 0093827495
z tego tekstu nie wynika czy jesteś chłopcem czy dziewczynką.

Gość kurosava
100% facet nie mialby takich za przeproszeniem z dupy wzietych problemow

a jakie by miał? pytam poważnie o radę sam już nie wiem wydaje mi się że słusznie postąpiłem ale może ktoś tu miał podobna sytuację i się wypowie