pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu spoko moze kiedys uzbieram 400 funtow to sobi ekupie znowu olympusa pena jakiegos xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 5 godzin temu fajna sprawa ale jak masz dobre oko możesz telefonem zrobić niesamowite foty obczaj sobie tutoriale bo czasem starczy inny kadr albo obrót telefonu o 180 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu ja zazwyczaj nie nosze ze soba nigdzie telefonow a te foty telefonami to takie zeby wrzucic na dysk i leza i nie ma co podziwiac za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 5 godzin temu mogą wyjść fajne tylko rozmiar jeśli chodzi o powielanie może być mniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu no pewno w sumie to i tak zalezy od skillsow tez duzo xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 5 godzin temu Samsung ma tryb portretowy imitujący lustrzankę ale jednak wolę lustrzankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu no dla mnie do fot normalnie to aparat a nie te smartfony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 5 godzin temu ale też mam fajne foty ze smartfona starego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu no ja preferowalem jednak aparat bo np chmury i niebo fajniej duzo wychodzily jednak jak obiektyw i w ogole niz te smartfony xD bo np czesto foto ze smartfona to kolory oszukane wychodza w porownaniu do reala i to smuteczeq troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 5 godzin temu Jak robisz portrety niebo często wychodzi przepalone i ludzie zestawiajo dwa zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu czesto mnie wkoorwialo akurat jak sobie ide i np zachod slonca i dojeebany kolor a na tych telefonach masakra kompletnie co innego widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: czesto mnie wkoorwialo akurat jak sobie ide i np zachod slonca i dojeebany kolor a na tych telefonach masakra kompletnie co innego widac w tych lepszych też się ustawia parametry wiem bo robiłem wschód na aparacie i telefonie jednocześnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 5 godzin temu chyba czeba ustawić 3-4 tys kelwinów ale mogę się mylić bo gdzieś se to zapisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu spoko tnx for info a obiektyw na pewno fajny xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 5 godzin temu możesz se zaplanować że robisz zdjecia telefonem i poszukać dla siebie db ustawień np zapytac chata gpt jak osiągnąć efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 5 godzin temu spoko ja sie az tak nie znam wiec nawet nie wiem jakie efekty mozna uzyskac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 4 godziny temu Zachęcam poszukaj jak lubisz zdjęciaie wydasz nic a będą lepsze są też różne fajne tricki dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu narka gn xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 216 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: Zachęcam poszukaj jak lubisz zdjęciaie wydasz nic a będą lepsze są też różne fajne tricki dobranoc Najważniejsze jest dobre światło i ostrość. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 4 godziny temu lysa magda salowa w koncu sie wylogowala, oby na wieczny spoczynek do jej ojca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 42 minuty temu 3 godziny temu, niemaszuprawnień napisał: Najważniejsze jest dobre światło i ostrość. Dobranoc jak robi telefonem to ostrość będzie miał a co do światła to wystarczy mu że za dnia zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach