Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaaarlotaaa

jak zabawka

Polecane posty

Gość szaaarlotaaa

Hej! Chcialabym sie poradzic. Poznałam w pracy fajnego faceta (wyglad) zaczelam zagadywac, pisac itd... okazalo sie, ze sam tez jest zainteresowany bo pisal rozmawial i w ogole. Zaczelismy pisac smsy, oddzywki w stylu kiciu, misiu, sloneczko itd byly u niego na porzadku dziennym +10000 buziakow.... Schlebialo mi to chociaz mialam pewne obawy, ze tak z kazda rozmawia czy pisze. Pisalismy po 100 smsow dziennie, bylo milo.... jednak zaczelam sie wkrecac. Pisalam jak on i jakos to bylo, spotkalismy sie, wszystko bylo okej a pozniej napisal smsa ze b mnie lubi ale nie wie czy cos z tego bedzie bo sie nie znamy. Czuje sie jak zabawka, ktora wyrzucono, nie wiem co sie stalo, czy czyms go przestraszylam. Nie ukrywam ze na cos liczylam.... chcialabym to zmienic. On nie pisze ja tez, co jak co mam swoja godnosc przynajmiej troche. Sms w stylu, ja nic nie obiecywalem... albo ja nie doroslam do facetow albo to on nie dorosl do zwiazku.... Co myslicie?

Gość kto8
moze dowiedzial sie o Tobie cos nieciekawego? a moze ma inna kobiete?

Gość szaaarlotaaa
nie mozliwe, napisal, ze myslal, ze ja pisze tak normalnie, zeby bylo milo... a ja do czasu tak mialam, wiec co radzisz? Tylko slowa w stylu daj sobie spokoj nie podzialaja..... bede sie z nim widziec dopiero za jakies tydzien- dwa

Gość kto8
hmm.. moze udawaj niedostepna, tzn. badz mila i urocza ale nienahalna. Moze ubierz sie jakos sexy. Nie mam na mysli mini odkrywajacej pupy tylko jakis biznesowy stroj. a jak bedzie okazja to porozmawiaj z nim o tym, spytaj co sie stalo.