Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotany 1987__

Pierwsze kroki w portalu randkowym

Polecane posty

Gość Zakłopotany 1987__

Potrzebuję rady płci pięknej. Założyłem konto na portalu randkowym, wykupiłem premium, chciał bym coś zacząć działać w tym temacie ale ... no właśnie :| Jak zagadać do kobiety żeby sie nie spalić na wstępie? Nie chciał bym wtopić na jakiejś głupocie. Powiedzcie, doradzcie coś. Jak widać po nicku, mam 24 lata i zerowe doświadczenie w temacie.

ja dziś skasowalam konto. nie warto się wkurzać. po dłuższej obecności sam zobaczysz ze tam są zawsze od lat Ci sami ludzie, którzy siedzą tam w bliżej nieokreslonych celach, tudzież w poszukiwaniu seksu

Gość Zakłopotany 1987__
no ale może jednak jakaś rada? naprawdę nie mam pojęcia jak powinna wyglądać taka pierwsza "rozmowa", zresztą w realu też mi nijak nie idzie :o

nie pisz bzdru typu "jesteś śliczna. pogadamy" "cześć pogadamy" napisz coś od siebie. może być własnie to że dopiero co założyłeś konto, nie wiesz bardzo co pisać, ale chciałbyś kogoś tam bliżej poznać, zapytaj czy to jest możliwe itp :)

Gość Zakłopotany 1987__
i coś takiego może przejść? nie wyjde na frajera z takim tekstem? 😴 a i co jeszcze chciałem zapytać - czy takie znajomości internetowe lepiej coś na początek pociągnąć wirtualnie czy możliwie jak najszybciej okazywac chęć spotkania w realu?

pogadaj najpierw zanim się spotkasz, w rozmowie wychodzą cuda czasami, naprawdę, może się dowiedzieć np że ktoś jest w długim związku i mu się nudzi teraz... nie, nie wyjdziesz na frajera, lepsza prawda, niż totalne bzdury

Gość Zakłopotany 1987__
Lady a ty przez ten czas co miałaś konto na tym portalu to nawiązałaś jakąś sensowną znajomość?

Gość Zakłopotany 1987__
dzięki za rady :)🖐️ może nareszcie coś się uda zagadać ;)

Gość Zakłopotany 1987__
Dyrektore wypad na eFa :o🖐️)) Ja tu zbieram ważne informacje bo mam dość przegrywu! 😠 :classic_cool:

Gość Zakłopotany 1987__
a jak zagadać zdrowo do dziewczyny spotkanej gdzies w realu? Lady podpowiedz coś proszę :)

Gość Zakłopotany 1987__
a jak zagadać zdrowo do dziewczyny spotkanej gdzies w realu? Lady podpowiedz coś proszę :)

Gość Zakłopotany 1987__

Gość Zakłopotany 1987__
Witam ponownie po krótkiej przerwie. Chciał bym zaktualizować temat. Poszedłem za radą Lady, w zasadzie jak narazie mogę powiedzieć że dobrze na tym wyszedłem. Wyszło lepiej niż gdybym się sam motał :) Teraz takie moje kolejne pytanie do Pań: Czy jakbym teraz pojechał na spotkanie z taką kobietą poznaną przez portal, to wypada np mieć ze sobą kwiatka czy cos? 😴 jak to wygląda z waszej strony? podpowiedzcie prosze ;)🖐️

Pewnie nastepny frajer co dał sieoskubać z kasy:P.Jak chcesz zaproponuję sposób-droższy ale niewmal na 100% pewny:classic_cool:.Podaj mi swój dokładny czas i miejsce urodzenia,zorganizuj solidna kartotekę osobową(z czasem i miejscem urodzenia,i innymi danymi ze starego dowodu papierowego-co oczywiście może kosztować:P.).Przyslij mi naSTEnie ta kartotekę a j a zgodze się sprawdzic za darmo do kogo pasujesz:classic_cool:.Później podam adresy:D.Oczywiście nie gwarantuję że baba będzie bez chłopa:P.Ale jak jedna będzie miała chłopa to najwyżej pofatygujesz sie do innej:classic_cool:.

Podejrzewam ze to na onecie:P.To gówniany portal:P.Ja co prawda tam jestem ale nawet nie myślę o płaceniu:D.Ja mogę dać profile ciekawych lachonów z nk:classic_cool:.Ale żebyś nie marudził że za stare no i nie moge się upewnić czy pasują:P.

Gość Zakłopotany 1987__
Klaun a teraz :classic_cool:🖐️))) już ty wiesz co

Gość dauedos1405
A chuj z portalami randkowymi. i to jeszcze platnymi . . . Czy jest gorsza porazka niz placic za to ze cie beda swatali ze starymi pasztetami?