Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misteriosa26

Wzrost owłosienia po tabletkach antykoncepcyjnych

Polecane posty

Mam pytanie. Czy którąś z Was dotknęło coś takiego? Od Pól roku biorę tabletki anty, które miały pomóc na owlosienie na brzuchu a zamiast tego włosy zarosły całe ciało. Dziś nie mam żadnego wolnego miejsca na ciele nawet cała twarz pokryły włosy. Lekarz niestety nie umie pomóc. Wszystkie hormony mam w normie.

Ja tak miałam. Identycznie jak Ty chcialam brac z wiadomych powodow i dlatego ze wloski mi strasnie szybko odrastają nogi i bikini- maskara. Ale po tabl mam to co Ty WSZEDZIE włosy!!!!

Plecy też Ci zarosły? Mi wszystko dosłownie wszystko. Nawet palce u rąk od początku do końca. Coś mądrego powiedzieli Ci lekarze? Mogło tak się zdarzyć po tabletkach?

Nic madrego patrza sie jak na kretynke, wlasnie czekam na wizyte u endokrynologa z wynikami hormonow ale chyba nic w nich nie wyszlo...

Gość to mnie przestraszylyscie
bo ja mam zamiar brac od polowy lipca i jak mi wlosy wyrosna? jakie tabletki bralyscie?

ja yasminelle i nigdy wiecej teo gowna. Oczywiscie lekarze mowia ze tabl nie maja nic wspolnego z tym ale hmmm dziwny zbieg okolicznosci ze akurat wtedy sie zaczelo... misteriosa odezwij sie!

Na mnie patrza z politowaniem, tak jakby chcieli powiedziec "czego chcesz przeciez jest ok" tylko to nie oni kazdego snia rwa włosy z twarzy. Na brodzie mam włos na wlosie, nos mam owlosiony cały. Dlonie palce wszystko. Ja bralam Yasmin i Cilest.

Misteriosa ja brałam wiele rodzaji tabletek, między innymi Yasmin i nic mi takiego się nie przytrafiło, u mnie owłosienie jest skutkiem PCOS. Moim skromnym zdaniem Misteriosa Yasmin były dla Ciebie za mocnym lekiem, Ty nie miałaś i nie masz zaburzen hormonalnych, i spokojnie wystarczyły by Ci antyki typu Yasminelle, albo krążek Nuvaring z małą dawką hormonów. I brałaś też Androcur a ten lek się daje jak ma się wysoki testosteron i do tego trzeba brać jeszcze jakiś estrogen typy estrofem mite np. Ale to ja tak uważam, może się mylę ale tak wywnioskowałam z twoich postów