Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filozofikkow

Nierealne,sprzeczne i wciaz rosnace wymagania kobiet wzgledem facetow

Polecane posty

Gość htghethedbfd
ta jasne bo my wykonujemy prace z palcem w dupie wiec mamy czas na wszystko kurwa!! a faceci do dupy nie dosiegaja bo im zad tak tluszczem obrsta gdy leza przed tv

Gość adam 80
bardzo ważne pytanie- DO CHUJA KTÓRY FACET WYMAGA ABY KOBIETA SPRZĄTAŁA PO PRACY? to jest wymysł kobiet, facetowi NIE PRZESZKADZA nie porządek. tylko kobiety do tego się przypierdalają

Gość htghethedbfd
kazda z plci wykonuje prace fizyczna na miare swoich mozliwosci! to ze facet przewala betonowe kloce nie nzaczy ze jest mniej zmeczony od kobiety sprzataczki ktora wlasnie posprzatala caly korytarz w C.H i dźwignela 30 wiader wody! idac tym tokiem rozumowania 8H pracy w biurze to jak pierdniecie dla faceta!! dla kobiety za to jest to bardzo forsujace!! przeciez jestesmy slabsze fizycznie!!

Gość nie ma teraz Facetów są faceci
Faceci zawsze mieli wymagania wobec kobiet, a one siedziały potulnie w domu. Teraz sytuacja się zmieniła i co, wielkie aj waj powstaje, bo kobiety też mają wymagania, a faceciki leżą i kwiczą. Wy macie i my mamy i nie pitol autorze o ciastkach, bo wy też chcecie zjeść duużo ciastek i nadal je mieć. A to, że się na to nie godzimy, to się wam nie podoba prawda?

Gość splot literek
ta cala emancypacja to zbiorowe samobojstwo kobiet i ich kobiecosci

Gość emnfdcere
Posluchaj autorze. Jak najbardziej moge sie zgodzic, ze jesli moj facet bedzie pracowal 12h dziennie na budowie, a ja 8 przed komputerem, moge mu pomoc, gotowac obiady i czesciej sprzatac. Natomiast cos mnie trafia, gdy taki panicz pokroju mojego bylego kolegi (nie wiecej niz 8h dziennie w pracy BIUROWEJ, z czego 3-5 to kawa, papierosek i zalatwianie prywatnych spraw) argumentuje, ze kobiety powinny wiecej niz mezczyzni zajmowac sie domem, bo faceci pracuja w kopalni czy na budowie przy remontach. filozofikkow - gdzie TY pracujesz???

Gość htghethedbfd
adam80- skoro nie przeszkadza im syf to chuj sie żenia??? niech robia sobie chlew w swoim otoczeniu skoro nie wiedza co to higiena!!! zeby byz zdrowym trzeba w domu sprzatac i jesc! samo sie nie zrobi skoro facet dupy nie ruszy to ktos musi za to odpowiedzailnosc wziac

Gość mem85
adam 80 bardzo ważne pytanie- DO CH*JA KTÓRY FACET WYMAGA ABY KOBIETA SPRZĄTAŁA PO PRACY? to jest wymysł kobiet, facetowi NIE PRZESZKADZA nie porządek. tylko kobiety do tego się przypie**alają Moze racja, ale kobietom zazwyczaj nie przeszkadza brak obiadu, a faceci nie dosc, ze sami sobie nie zrobia, to jeszcze gebe pruja, zeby kobieta gotowala po pracy. A do tego trzeba UMYC NACZYNIA, czyli sprzatnac ten bajzel, co rano zostawiles, i zrobic zakupy. Faceci nie mysla :o

Gość zdziwiona i zaskoczona
no to niech ci "fizyczni" poszukają sobie kur domowych. I o co ten krzyk? Ja "fizycznym" nie jestem zainteresowana, więc uważam inaczej niż ty :)

Gość adam 80
a dlaczego faceci? ja jestem facetem i sam sprzątam i gotuje. ja pierdole, nie generalizujcie.

Gość pomocna86
To chyba logiczne że silna i niezależna kobieta która potrafi się sama utrzymać, sama sobie ugotować, uprać i posprzątać za partnera życiowego również chce zaradnego faceta a nie maminsynka.

Gość fffsdf tak abez łez
ja dla przyklady wykonuje prace umyslowa i fizyczna identyczna jak koledzy z pracy i kopa w dupe zasadze temu facetowi ktory powie mi ze on jest zmeczony bardziej niz ja i mam wobec niego nierealne wymagania gdzie on wymaga bym byla zgrabna, zadbana i niezalezna

Gość mem85
to po co sprzatasz jak ci nie przeszkadza niepoirzadek?

Gość ci którzy pracują
na kopalni albo na budowie fizycznie nie są warci mojej uwagi, bo to nieudacznicy do kwadratu. Po co mi taki facet...

Gość fffsdf tak abez łez
ja sprzatam bo nie lubie chlewu, skoro facet zdecydowal sie na zwiazek powienien zbac o czystosc w domu w koncu nie zaprosil mnie do chlweu tylko do wspolnego życia

Gość fffsdf tak abez łez
ja rozniez zaprosilam go do wspolnego zycia ale sprzatac za nas oboje nie mam zamiaru

Gość Facet XYZ
nikt wam nie karze rodzić dzieci, więc jak same je chcecie to potem nie kwękajcie:-(

Gość filozofikkow
Kur.... tu nikt nie pisze ze kobieta am niczego nie wymagac! Moze wymagac duzo od facetow ale niech to beda realne wymagania!

Gość adam 80
ale to zależy co sprzątam, kurz na meblach i lekko zaśmiecony dywan mi nie przeszkadza, ale brudne naczynia tak i dlatego zmywam od razu po posiłku. przecież to tylko chwila nieuciążliwej roboty

Gość htghethedbfd
ale skoncz z tymi nierealnymi-realnymi kurwa!!! udowodnilam ci ze wymagania facetow w porownaniu do wymagan kobiet sa nierealne! a ty dalej swoje nie potrafisz czytac ze zrozumieniem albo jestem przytepawy/a Facet XYZ-- wydawalo mi sie ze dziecko na swiat prosi sie obustronnie!! a nie tylko kobieta prosi je na swiat!? no ale tak jak pisalam wiekszosc facetwo to prymitywy i ty jestes tego przykladem

Gość PaniGenovefa
A co nierealnego jest w wymaganiu, zeby mezczyzna dbal o siebie w sensie intelektu i ciala i dbal o swoja partnerke w sensie nie zwalania jej na glowe wszelkich mozliwych zadan do wykonania?

Gość htghethedbfd
adam80- kurz na meblach ci ie przeszkadza, dywan usyfiony tez... no widzisz! brudas!! na dywanie resztki jedzenia i pelno syfu, spoko... hahaha :D kurwa! pierdolone świnie powinny mieszkac same skoro nie nauczono ich higieny nikt tu nie mowi o lizaniu kazdego zakarka ale czystosc w domu jest potrzebna

Gość dsdsdsdsd
Gdzie niby udsowodnilas ze wymagania facetow zgledem kobieti sa nierealne? Ile Ty masz wogole lat?

Gość filozofikkow
Co do nierealnych wymagan kobiet wzgledem facetow. Uszczęśliwienie kobiety jest bardzo proste, podaję zasady... A. Należy tylko być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. B. Ważne też są inne cechy. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. D. Ważne jest aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka. A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: 1. seksu i 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę!

Gość htghethedbfd
wyglada na to ze wiecej niz ty! bo ja wnioskuje z wlasnego doswiadczenia a ty z durnych gazet i wypocin wyprodukowanych przez dziennikarzyne ktory pewnie siedzi na stażu i czeka az ktos go zauwazy

Gość adam 80
nie jem w pokoju piczko. a dywan nie brudzi się szybko. bo niby jak, jak nie ma mnie całymi dniami w domu

Gość htghethedbfd
o kurwa!! hahahahahaha :D no nie! wymieklam!!! widzicie to??? hahahah ja pierdole w zyciu tylu brzydkich slow nie uzywalm ile tu, tak mnie rozpierdalasz ze chuj! wez czlowieku lecz sie! jestes psychiczny

Gość cfvggbhnj
kobiety w dzisiejszych czasach szukają HETEROPOLITY i tylko taki spełnia nasze wymagania

Gość htghethedbfd
adam80- sam napisales ze jest lekko usyfiony i masz kurz na meblach, teraz odkrecasz? hahahah przeczysz samemu sobie