Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelcia 24

podpowiedzcie

Polecane posty

Gość nelcia 24

cześc bardzo prosze o podpowiedz kobietki które sa lub były w ciazy , albo miały podobny przypadek. w kwietniu postanowilismy z mezem starac sie o dziecko ( juz w jednej ciazy byłam ) obserwowałam sluz, szyjke macicy, robiłam testy owulacyjne , liczyłam dsni itp... zarówno wg wyliczen i tego co pokazały testy ow. ( zgodnie ) owulacja powinna byc 24 kwietnia, w miare swych mozliwosci kochalismy sie wtedy z pełnym wytryskiem 23 kwietnia ok. 3 rano po upływie tygodnia moj organizm szalał jak nigdy , piersi nabrzmiałe obolałe, kłucie jajników , podbrzusza bóle i co.... w 36 dniu cyklu dostałam okres , trwał 1 pełny dzien a nastepnie 2 - zero, 3 kilka kropli , 4 kilka kropli, od tamtego momentu codziennie rano miałam mdłosci ktore ustały tydzien temu następnie po upływie 10 dni miałam bóle podbrzusza , ale nie było w tym cyklu sluzu takiego płodnego jak mam zawsze ( z mezem kochalismy sie ) i w 26 dc dostałam okres trwał 2 dni i 1 plamienie czy to cos z hormonami ? czy jest sens wykonywac test ? kolezanka podpowiada ze to moze byc ciaza

Gość nelcia 24
aha chciałam dodać , ze wóczas w kwietniu po upływie 12 dni od owulacji robiłam test ciazowy i wyszła 1 kreska ciemna a druga jasna wrecz cien , ale na drugi dzien gdy juz to zaschło była dobrze widziana gołym okiem , gdy dostałam okres to nie wykonywałam juz zadnego testu sądząc ze musiał wynik byc nieprawidłowy

Gość nelcia 24
upupup

Gość a jesteś pewna że owulacja
zrób po prostu betahcg -będziesz 100% pewna wyniku. :)

Gość nelcia 24
też o tym myślałam, ale taką możliwość będe miała dopiero za tydzien , gdyz nie mieszkam w miescie jeżeli jednak nie ejstem to strasznie ciezko bedzie mi teraz ustalic dni płodne bo nie wiadomo jak długi lub krótki bedzie cykl dzis jestem 6 dni od tego krwawienia a mam dziwne juz bóle podbrzusza , uczucie pelnosci, chodze wzdęta mimo że się normalnie wyprożniłam

Gość nelcia 24
też o tym myślałam, ale taką możliwość będe miała dopiero za tydzien , gdyz nie mieszkam w miescie jeżeli jednak nie ejstem to strasznie ciezko bedzie mi teraz ustalic dni płodne bo nie wiadomo jak długi lub krótki bedzie cykl dzis jestem 6 dni od tego krwawienia a mam dziwne juz bóle podbrzusza , uczucie pelnosci, chodze wzdęta mimo że się normalnie wyprożniłam

moim zdaniem jesteś na 100% w ciąży ja jak zaszłam w ciąże też miałam jedną kreskę bardzo bladziutką a po za tym wszystko na to wskazuje najlepiej umów się do ginekologa na pierwszą wizytę potwierdzającą ciąże. Gratuluje i czekamy na potwierdzenie dobrej nowiny :)

Gość nelcia 24

Gość nelcia 24