Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje libiodo leży i kwiczy

Libido po porodzie

Polecane posty

Gość moje libiodo leży i kwiczy

Jestem już załamana, jestem 6 miesięcy po porodzie i sex mógłby dla mnie nie istnieć. Borę tabletki, które też w pewnym stopniu wpływają na brak chęci. Mój mąż ma juz powoli dosyć, mówi że nie chce się wiecznie prosić i czuje że kocham się z nim dla "opdczepnego" Kiedy wszystko wróci do normy? Są jakieś sposoby na podniesienie libido?

Odstaw tabsy i używajcie gumki. U nas było podobne.Przez pewien cza po porodzie kochałam się z meżem na odczepnego. Mało tego wkurzał mnie jego orgazm, ale zaciskałam zęby i robiłam swoje. Później samo mi przeszło.

A to też od Twojego meża zależy. Jak Cię zachęca do seksu? Jest czuły, stosuje jakąś grę wstępną czy wali z grubej rury "A może byśmy się pokochali?" :O

U mnie już ponad 7 miesięcy po porodzie, a moją piosenką przewodnią w kwestii zainteresowania seksem jest "Mniej niż zero...";) Martwo mnie to już trochę...mąż jest mega wyrozumiały ale nawet mnie już ten stan irytuje, więc sądzę że i on niedługo buntować się zacznie...Moja ginekolog powiedziała, że libido się poprawia jak się dziecko od piersi odstawi....

Gość wcale nie jest lepiej
jak się dziecko od piersi odstawi :(, mam podobny problem Leków na to nie ma, bo pytałam gina, ale firmy farmaceutyczne podobno są w trakcie badań, wyniki są bardzo obiecujące, więc czekam.

Gość anexxis
u mnie po roku od porodu zaczęło wstrastać, ale szału nie ma. Daj sobie jeszcze czas

O, no to bardzo pocieszające:(...ja chcę małą właśnie na butelkę przerzucić i wiązałam z tym faktem pewne nadzieje. No i co tu robić?