Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta jedna taka

MATURZYSCI 2011? JAK PO MATURACH? JAKIE MACIE PLANY?

Polecane posty

Gość kobieta jedna taka

ja jeste zadowolona:) A moje plany to tylko studia i wyprowadzka do innego miasta:D W wakacje zamierzam wypoczywać, obijać się, zadbac o siebie i zwiedzać mnóstwo:) A Wy jak tam??

Gość kobieta jedna taka
wiedziałam,że ktos to powie:) niestety, mam rente rodzinna po zmarłym rodzicu, wiec to tez moja kasa.

Gość fff19
ja chce isc do pracy na lipiec i sierpien...ale cos babka co miala dzwonic nie dzwoni jeszcze... boje sie ze nie pojde:( a juz czuje sie jak pasozyt, zreszta nudzi mi sie w domu.. pozniej studia zaoczne, no chyba ze jakims cudem sie dostane na dzienne to bede myslec:)

ok no ja jestem tegoroczną maturzystką :D idę na studia, ale się nie wyprowadzam - licencjat/inż., bo jeszcze nie wiem na 100 % na które studia idę robię w swoim mieście :) no i szukam pracy :) już pracowałam troszkę, ale się zwolniłam, bo to wyzysk był :O ostatnio zaproponowano mi pracę za 2 zł za godzinę :classic_cool: :D:D:D:D...

Gość yeeeeeeeeeeeeeee
szukam pracy i robie prawko :classic_cool:

Gość kobieta jedna taka
Ja tez w kilku miejscach pytalam o prace, ale nigdzie nikogo nie chca/ maja juz kogos itp....... Dałam sobie spokoj:D A na jakie kierunki chcecie isc??

Gość fff19
o kurwa 2 zl za godzine!?:O gdzie niby taka praca? mi troche nie pasuje ze bede miec 1300 na miesiac a co dopiero 2 zl za godzine:O no ale byleby nie siedziec na tylku caly czas:) mnie jeszcze czeka egzamin zawodowy w nastepnym tygodniu a nie moge sie wziac do nauki wogole:(

Gość maturka 2011/....
planuje isc na uniwerek przyrodniczy w Poznaniu... a w wakacje odpoczywac. pieniadze mam odlozone zbieralam je od wrzesnia zeby w wakacje mic spokoj.. a czy ze studiami wyjdzie to zalezy od wynikow troche sie boje ze czegos nie zdalam

Gość kobieta jedna taka
yeeeeeeeee- ja prawko juz mam pół roku :) życzę Ci powodzenia, świat za kółkiem jest piekny:)

ja zeszłam naprawdę calutkie moje miasto - urząd pracy, agencje pracy, markety, sklepiki, nigdzie nic :O mają, nie potrzebują, odezwą się i tak w kółko :O:O ja idę na architekturę krajobrazu/logistykę/politologię jeszcze nie jestem pewna;)

Gość maturka 2011/....
kierunki twaroznawstwo turystyka rekreacja (specj agroturystyka) zastanawiam sie nad 2 a Wy

Gość kobieta jedna taka
ja na ekonomię/ zarządzanie/ logistykę( albo administracje)- tego 3 kierunku nie moge dobrac :D Ale wydaje mi sie,że powinnam sie dostac na ekonomie

gdzie niby taka praca? to miało polegać na tym, że w różnych dzielnicach miasta miałam stać za takim mini barkiem i sprzedawać zimną colę, nesti etc. W grę wchodzi również praca w niedzielę od 8 rano na naszej miastowej giełdzie, która co niedziele się odbywa :O A po giełdzie wyjazd z barkiem nad wodę i tam sprzedaż - czyli cały dzień w pracy. Z tym barkiem również miałby być wyjazd na Tunel Electro City i jakiś tam festiwal nad morzem :O:O Pogięło tego faceta co mi to proponował :O Cały dzień w pełnym słońcu, sama, tego pewnie nikt by nie kupował

Gość fff19
ja planuje ekonomie:) ew finanse i rachukowosc no ja tez nie bede miala najlepiej, bo praca we wszystkie sloneczne dni, a jak bedzie brzydko to dopiero wtedy wolne

ja licz na to, że od 1 lipca pójdę do takiego małego marketu, w którym pracuje moja mama :) szef mówił, że na wakacje by mnie przyjął, bo będzie wysyłać babki na urlopy to bym wskoczyła na miejsce którejś

Gość milki neste
A gdzie na te studia sie wybieracie jakie miasto ???

Gość ja matury nie bede miec
A ja planuję nie iść iść na studia. Bo nie stawiłam się na jednym egzaminie i nie napisałam podania. Może zdam za rok. Nie wiem nie przejmuję się za bardzo, bo o żadnych studiach jakoś specjalnie nie marzę. Od lipca zaczynam pracę, pełen etat od ręki. Po przepracowaniu 2 miesięcy wakacyjnych zamierzam całą pensję odłożyć na kaucje i dokupienie jakiś drobiazgów potrzebnych do życia, a we wrześniu wynająć kawalerkę z chłopakiem i się wyprowadzić. No to na razie tyle. Nie byłam na ustnym angielskim z przyczyn wyzszych i nie mialam nawet zaswiadczenia lekarskiego. No trudno. Ale jak mowie nie wiele stracone zdam ten egzamin za rok, a tymczasem i tak nie ide na studia.

Gość yeeeeeeeeeeeeeee
dzieki :D

ja na razie szukam pracy, mam zamiar pracować całe wakacje, mam nadzieję, że uda nam się wraz z chłopakiem wyrwać na weekend nad morze. Potem wyprowadzka do wynajętego mieszkania z chłopakiem, praca w innym mieście i zaoczna szkoła policealna.

Gość ja matury nie bede miec
Z przyczyn wyższych tzn. strasznie bolał mnie tyłek, bo dzień wcześniej uprawiałam anal z chłopakiem i nie dalam rady przyjsc na angola :o

Gość norwegiane
no własnie co na to Wasi rodzice? ja balabym sie powiedziec rodzicą o takim moim kroku zyciowym tzn o zamieszkaniu z chlopakiem.

norwegiane rodzice chłopaka o dziwo są za, rozmawiali o tym z nami, tylko boją się, czy sobie poradzimy. Moi rodzice... no cóż, nie jestem do końca pewna czy do nich to dotarło :) pewnie maja nadzieję, że nic z tego nie wyjdzie. Początkowo byli przeciwni, w końcu ojciec powiedział mamie, że skoro jesteśmy dorośli to nie mogą nam wchodzić w drogę. Więcej tego tematu z nimi nie poruszam, jak już będę miała pracę, coś odłożonego to wówczas myślę, że wezmą to poważniej.

Gość norwegiane
to bardzo fajnych masz rodziców.. ja wątpie zeby u mnie cos takiego przeszło... niestety. A fajnie juz sie tak usamodzielnic i sparwdzic jak zyje sie z druga polówka, bo zwykle spotykanie się to juz nie to samo:)

norwegiane ja się boję bardziej o to, że sobie nie damy rady finansowo. Oboje mamy tylko średnie wykształcenie, chłopak techniczne. Szukamy pracy i dupa. A wcale nie wybrzydzamy. Ja wysyłam cv do sklepów, chłopak ma nadzieje na jakąkolwiek pracę fizyczną. Boję się, że wynajmiemy to mieszkanie a potem sobie nie damy rady i będziemy musieli wracać do rodziców, albo co najgorsze wpadniemy w jakieś długi.

Gość norwegiane
To najpierw znajdzcie sobie prace a pozniej zacznijcie zastanawiac się nad wynejeciem mieszkania i czy dacie sobie rade.. Ile Twój chłopak ma lat ?

Tak, oczywiście ale chcemy najpierw dorobić sobie tu, a mieszkać 70 km od domu, bo tam będziemy chodzić do szkoły policealnej. No i duże miasto, o pracę łatwiej i zarobki większe. Chłopak ma 20 lat, skończył właśnie technikum. Ja jestem o rok młodsza, skończyłam liceum.

Gość through- sru!
jeeezu! takie młode a już takie stare... pracować i mieszkać z chłopakiem już na stałe za rok pewnie ślub i dzieci, patologia. a macie tylko 18 lat, całe życie przed wami... ani życia studenckiego ani imprez ani nic... brzydze sie takimi osobami