Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misio1981

Dlaczego kobiety nie lubią być stymulowane ustami ?????

Polecane posty

Gość misio1981
niunieczka ? rozrószamy towarzystwo ? tylko jak ? :)

Oj widzę faceci, że tak troszkę się nas boicie xD Ja wam coś powiem. Każda kobieta chce seksu zarówno niemoralnie ostrego jak i delikatnego. Ja wolę ten pierwszy, ale każda ma swoje upodobania. Dziewczyny nie lubią stereotypów w łóżku jak się ogólnie przyjeło... Dziewczyna na dole facet u góry no ludzie. Tu nie chodzi o sam seks :) Będzie fajnie jak spróbujecie z waszymi dziewczynami, żonami czy tam kochankami zrobić to raz od tyłu zaczynając potem od przodu. Wiadomo co każdy facet uwielbia xD tak więc ssanie go jak najdłużej i z połknięciem oczywiście bez zbędnych późniejszych wyplnięć z ust tak jak i robienie minetki. Minetki nie lubi każda to zależy już od określonej dziewczyny, czy znalazła w sobie już ten punkt G czy też nie aby go znaleść trzeba się samemu pobawić a potem to już pójdzie :) By sex był zapamiętany na długo i zajebiście namiętny zróbcie experyment a mianowicie: umów się z dziewczyną wybierz hotel i bądź w nim jako pierwszy i gdy tylko wejdzie nic nie gadając weź ją od tyłu z twoją oczywiście dominacją, potem róbcie sobie jak wolicie. Na następny dzień również hotel tyle że to kobieta jest w nim pierwsza i wtedy ona ciebie na samo wejście zdominuje. Uwielbiam właśnie taki sex. Raz na ostro z mojej strony raz z jego. Zyczę wam powodzenia w zdobywaniu NAS jak i zaspokajaniu siebie samych. Kami