Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak myślę...............

Jakie pampersy dla noworodka?

Polecane posty

witajcie które pampersy wybrać dla noworodka ? Pampers premium care ? czy Pampers new baby ?

Gość mama_6587
Ja używałam new baby

a chusteczek jakich używałaś ?sensitive ?

Gość n...o...
polecam premium,sa mniejsze niż active i maja siateczke,ktora wchlania kupki..rzadkie kupki. Poza tym są bezzapachowe ;)

mója coreczka tez robiła paskudne rzadkie całkiem wodniste kupy prawie, ja miałam New Born z Pampersa, super wchlaniały te kupki ;) nic nie wyciekało, no chyba, że była ogromna kupa i jak podczas karmienia zrobiła to bokiem czasem poszło jak pielucha sie ścisneła jakos ;) ale tak to świetnie wchlaniały te kupy ;) teraz mam rozm 3 active baby, nie przeciekają nawet po całej nocce.

Gość mama 22 miesiecznego synka
New Born albo New Baby, najlepsze, chusteczki sensitive uzywamy do dzis. Tez najlepsze wedlug mnie :)

Ja od poczatku używam dla synka tylko premium care. Jesteśmy już przy rozmiarze 4 i nie zamieniłabym ich na żadne inne. Chusteczki sensitive.

Gość mama2i6latka
Pampers new baby jest ich więcej

Jak moja była noworodkiem to kupowaliśmy new baby i niestety kupka wyciekała a takich jak premium care tu gdzie mieszkam nie ma więc mogłam tylko pozazdrościć koleżankom bo słyszałam że są dobre jedynie ktoś narzekał że zbyt cienki wkład. Moja miała takie cieniutkie nóżki w udach że możliwe że dlatego ta kupka wypływała choć były mocno zapięte więc trzeba by samemu spróbować .

ja uzywam premium. Innych jeszcze nie próbowałam, ale skoro jestem zadowolona z premium, to chyba nie ma po co eksperymentować?

Gość 3 pytania
Ja używałam tych białych nowych, a nie tych w żółto zielonym opakowaniu i byłam zadowolona. Chustek normalnych (nie sensitive) - chyba Hippa i Johnsona na początku, o ile dobrze pamiętam.

Gość BO TO JEST TAK
Premium care są dużo fajniejsze wydaje mi się przyjemniejsze dla skóry dziecka i lepiej chłonne No ale za to new baby jest więcejw paczce Więc jak masz dużo kasy kup premium care :)

new baby są super, nigdy mnie nie zawiodły, premium care nie próbowałam bo byłam zadowolona z tych pierwszych

Gość babulinka......
nowordkowi sie nie myje pupy chusteczkami, tylko wacikami i woda... chusteczki pampersa smierdza te premium care, ja nie moglam tego czuc na pupie dziecka. uzywam simple

Gość babulinka......
mialam na mysli, ze chusteczki pampers sensitive smierdza moim zdaniem. pieluch uzywalam new baby i pasowaly

ja chusteczek używam jonson&jonson bezzapachowe, te wszystkie perfumowane nie budzą mojego zaufania

Gość pamperspremium care
polecam Pampers Premium Care. Używamy do dziś, czyli przez 9 miesięcy. Od zwykłych pampersów różni je to, że nie wysypuje się tak granulat i są delikatniejsze. Chusteczek próbowałam wiele i mogę polecić pampers (te zwykłe, niebieskie), gdy są na promocji to za 6 paczek płacę niecałe 4, 50 zł za paczkę. Równie dobre, a może nawet lepsze są chusteczki Huggies, takie z narysowanymi rączkami lub zielone opakowanie- soft. Są idealnie nawilżone i ładnie pachną :)

Gość Małoszka
A tetrowych pieluszek nie używacie?