Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotka25

help!!

Polecane posty

Gość lotka25

pracuje w pubie,od kilku msc przychodzi tam facet,ktory baardzo mi sie podoba.2 tyg temu oboje popilismy i bylo buzi buzi,odprowadzil mnie do domu i do rana gadalismy pod moim blokiem,mowil ze jest b. niesmialy na codzien,nastepne spotkanie bylo w ten weekend,przyszlismy osobno,ale po paru piwach dosiadl sie do mnie,fajnie nam sie rozmawialo,tanczylismy i znowu sie calowalismy.Nastepnego dnia bylam w pracy,przyszedl na mecz,pil piwo,podszedl i zaczal mowic,ze chce zebysmy byli przyjaciolmi.Problem w tym,ze zaj**iscie mi na nim zalezy i wiem,ze jak oboje popijemy w przyszly weekend to bedzie powtorka z rozrywki,kurde pomozcie co mam zrobic?ciezko bedzie mi sie oprzec,z drugiej strony wiem,ze z kazdym takim spotkaniem bedzie mi na nim bardziej zalezec,on ma 33 lata...

bierz go "w obroty" ale na trzeźwo i niech się przyzna czego chce na prawdę od ciebie ;)

Gość lotka25
jutro bedziemy sie widziec,postaram sie z nim porozmawiac,tylko wlasnie on jest bardzo niesmialy :(

Gość naiwna z ciebie laska
stary kawaler obraca Cię po pijaku a ty się tym jarasz ? pewnie ma dziewczynę albo żonę a do baru przychodzi szukać rozrywki

Gość eegerrehadffgf
może tak specjalnie powiedzial, żeby Cię nakręcić, ale z drugiej strony postaraj się, żeby nie bylo buzi-buzi. niech sobie nie myślą ch***, że mogą się tak po prostu całować/ uprawiać seks bez zobowiązań. żaden interes dla nas.

Gość lotka25
nie ma ani zony ani dziewczyny znam go juz jakis czas,jest tez bardzo dobrym kumplem mojej szefowej (znaja sie 15 lat) i wiem o nim duzo od niej,on jest naprawde super facetem,mowila ze kiedys mial sie zenic i ze dziewczyna go zdradzila i od tej pory ma dystans i boi sie wchodzic w nowy zwiazek

Gość lotka25
ja tez jestem niesmiala i nie mam pojecia jak zaczac ten temat :(