Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx111xxx

samochody

Polecane posty

Gość xxx111xxx

pytanie do kobiet jest lato i chciałbym zmienić samochód i zastanawiam się jeki kupić. mam ponad 30 lat , samochody kosztują mniej więcej tyle samo 1. dużą limuzynę typu BMW 7 lub Mercedes, co gwarantuje komfort jazdy itp 2. sportowy cabriolet np. Eclipse, Mazda MX. nie wiem co gwarantuje 3. mały cabriolet Peugeot 306, Mini Moris . raczej damski samochód samochód jakim jeździ facet mówi trochę o jego charakterze. jaka jest Wasza ocena ? kogo byście wbrały i dlaczego dodam jeszcze że mam córkę kilkuletnią która jest zdecydowanie za opcją nr 2 ciekawe o czym to świadczy

Gość fdefdsgdsfsd
Mini Morris mylisz z Mini Cooperem tempa strzało! Mini Morris to te stare zabytkowe autka!!! Jesteś facetem i nie wiesz co kupic? co z ciebie za facet

Gość xxx111xxx
no pomyliłem bo jakoś te samochody mnie nigdy specjalnie nie ineresowały co kupić to wiem . chodzi mi tylko o to jak kobiety to odbierają. pewnie zupelnie inaczej niż my

Gość hgfhdfhdfbd
skoro masz rodzine to cabrio nie jest rodzinne chyba tego tlumaczyc nie musze, co do mini coopera to z tylu posadzisz tylko psa bo jest ciasno! chcesz lansu kup sobie nr.2 lub 3.

Gość hgfhdfhdfbd
masz dziewcko i kupujesz auto na baby?? widocznie jestes malo ciekawym gosciem skoro musisz łowić laski na auto

Gość hgfhdfhdfbd
przeciez peugeot 306 to nie cabrio chyba 206CC!!!! wiesz co?? kup sobie malucha bo ty sie slabo orientujesz

Gość xxx111xxx
ja mówię przykładowo a ty zaraz zaczniesz się czepiać pojemności silnika w dupie mam czy to jest 206cc czy 126300xl. chodzi mi o opinie. kobiet !!!!! a ty sie chyba nudzisz jeszcze raz podkreślam. interesuje mnie to jak kobiety odbierają facetów w określonym typie samochodu jak dla mnie Daewoo Lanos mówi o człowieku bardzo dużo . podobnie jak BMW to mnie interesuje a nie jakieś pier... szczegóły techniczne. wejdz sobie na forum na temat motoryzacji

Gość frajer jesteś
kup se jakiegoś SUVa jak masz kasę, prznajmniej będziesz bezpieczniejszy i budził poważanie A BMW to sie kojarzy z bezmózgami w dresach kabriolet to zabawka i to niebezpieczna

Gość xxx111xxx
no ta, wy baby to tylko o kupach i bąkach umiecie pisać, nic konkretnego

Gość xxx111xxx
może nie frajer ale ok, w koncu coś bardziej konstruktywnego ja też nie lubię bmw. podobnie mi się kojarzy. chodzi bardziej o typ samochodu. też chyba świadczy o jakiejś stabilności co do SUva. moze nie najgorszy pomysł

Gość samochod jaki....
pomijajac to, jakie mam zdanie na temat takich kryteriow wyboru samochodu, to wedlug mnie, jesli masz zamiar na samochod wyrywac laski, to zapomnij o mini cooperze, bo to jest babski samochod i wszystkie laski beda myslaly ze jezdzisz zamochodem zony...Jezeli chcesz wybierac tylko sposrod tych ktore wypisales, to kup sobie BMW. Auto solidne, bezpieczne i wyglada. Prawda jest, ze jest stereotyp na temat posiadaczy BMW, ale tym to bym sie akurat nie przejmowala na twoim miejscu, bo jezeli jestes typem, ktory zamierza na auto wyrywac kobiety, to tylko pewien typ kobiet bedzie toba zainteresowany jesli bedziesz mial BMW, i ten typ to jest wlasnie to co pasuje do stereotypowego posiadacza beemki. Ty mi na takiego wygladasz wiec wszystko ladnie sie zgra.