Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania889

Co mam zrobić? BARDZO PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość Ania889

Cześć wszystkim. Mam problem i nie wiem jak go rozwiązać, dlatego postanowiłam poradzić się Was :) Jestem z moich chłopakiem już ponad dwa lata. Wiadomo - raz lepiej, raz gorzej. Rozstawaliśmy się już parę razy - z powodu jego zachowania, zawsze jednak wracałam do niego, bo go kocham. Zawsze cięzko mi bylo znosić jego zamiłowanie do imprez, jego kolegów, z którymi spędzał większość swojego czasu. Nie - nie jestem jakąś tyranką i w moich poprzednich zwiazkach koledzy nie byli problemem, ale za tymi wybitnie nie przepadam, imprezowicze - co noc to inna panienka, jeden z nich mial kiedys dziewczyne, ale ją zdradzał. Inny z kolei - przygody z narkotykami. Moj chlopak taki nie jest, ale widze jaki zły wpływ oni na niego mają. I tu pojawia sie problem: "zasponsorowali" mu na urodziny bilet na pewien znany letni festiwal, wyjazd na 4-5 dni, oni też jadą oczywiście. Mnie na taki wyjazd nie stać, studiuje, pomagam rodzicom. Poza tym nie przepadam za tego typu imprezami. Boję się tego jego wyjazdu - wiem jak to bedzie wygladac: oni beda pili,ćpali, ogarniali dziewczyny, a on co bedzie robił w tym czasie? Boje sie ze ONI + ALKOHOL + JA DALEKO może równać sie zdrada. No ale przeciez nie mogę mu zabronić, zwlaszcza ze bilet juz dawno opłacony, nie chce byc zazdrosna tyranka, ale wiem ze te kilka dni spedze w powaznym stresie. :( Doradzcie cos proszę. Pozdrawiam

Gość Ania889
Jeszcze nie widziałam jego ptaka. :(

moim zdaniem to w ogóle powinnaś się zastanowić czy chcesz z kimś takim żyć do końca życia. a poza tym jak go nie puścisz to od razu będą pretensje że go trzymasz na smyczy. a jeśli pościsz to będziesz zła że może ciebie zdradzać itp. chyba nie ma dobrego wyjścia z tej sytuacji

Gość Ania889-prawdziwa
Nie podszywajcie sie pode mnie, to poważna sprawa

Gość Ania889-prawdziwa
Czy to dlatego, że on nie był pierwszy w moim anusie ? :(

Gość xyzzyx
również uważam, że powinnaś się zastanowić, czy warto być w ogóle z takim facetem...

Gość Ania889-prawdziwa
up