Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfjfkadmddkjfkdfjld

czy w wieku 22 lat można iść jeszcze na studia dzienne?

Polecane posty

Gość jfjfkadmddkjfkdfjld

zastanawiam się czy iść na studia, ale boję się, że będę wyśmiana przez ludzi :(

Gość fgggfgfa
ja tez dopietro teraz ide ;) tez mam 22 a co!

Gość Ania889
cześć stare lampucery, ja mam 14 lat

Gość hjkgh
zmieniam kierunek i w tym roku zaczynam od 1 roku ten wymarzony ( o ile sie dostane) a na poprzednim duzo osob bylo moj rocznik ale tez byla szmula co byla po lic z filo ang i zaczela rowno ze mna :)

Gość jak jestes z
mozesz, ja wlasnie jedne skonczylam, i teraz w wieku 24 lat ide na kolejne i tez dziennie :)

Gość hjkgh
Studia to sie szkola podst. ze MUSISZ byc w swoim roczniku bo jestes be. Zycie rozne koleje losu prowadzi. Moja kol studiuje co prawda zaocznie aleprawo i tak ludzie po 30stce zaczynaja bo wczensiej nie mogli a chca miec wyksztalcenie.

Gość o tak o
moja kolezanka poszla w wieku 24 lat, a kuzynka 25, nikt ich nie wysmiewal, ja jedne studia zaczelam od razu po liceum a drugi kierunek jak mialam 21 lat, teraz mam 25 i jestem na 2letnich dziennych mgr i studiuja z nami kobietki ktore sa po 40tce co prawda jest ich kilka na calym roku ale jakos nick im zadnego problemu nie robi, a skoro godza studia z praca to dlaczego nie

Gość yjiuyiy
W kwestii formalnej to można iść na normalne dzienne studia jeśli nie przekroczyło się 28 lat. Także jak najbardziej możesz.

Gość tak ja mam juz.....
pewnie ze tak! szczerze to wieszkosc ludzi ktorzy poslzi na studia po maturze ,zaluje- bo zycie zweryfikowalo ich marzenia itd. czsami naprawde lepij poczekac i podjac WLASCIWA decyzje, czy i co studiowac.

Gość to niech go bierze na plecy k
nie idź k...a, nie idź, bo ty już za stara jesteś. Nosz co za durne pytanie???. Ludzie po 40 studiują, a Ty się pytasz głupio.