Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwantto

Kto został porzucony i już nie wierzy w miłość?

Polecane posty

Gość iwantto

Ja już nie mam zamiaru nikogo mieć,mam dość :/

Gość Taaaa...
miłość to wymysł małolatów

Gość porzucona26
jazostałam porzucona dla innej bez słowqa po4latachbyciarazem. on teraz bierze z nią ślub. NIE WIERZE W MIŁOŚĆ I wiem ze juz nikogo nie pokocham, nawet nie chce nikogo miec bo nie wyobrazam sobie byc z innym

Gość ijaijaija
ja tez. Wierze w milosc ale zwiazki zbyt duzo mnie kosztuja. Wielka milosc juz przezylam i teraz jestem na etapie, ze o wiele wiecej satysfakcji daja mi relacje kolezenskie, przyjacielskie. Zrozumienie mam, towarzystwo mam a nie ma tych wszystkich jazd ktore wiaza sie z byciem w zwiazku. Seksu nie mam ale sama tez sobie niezle radze :)

Gość iwantto
Też mi się wydaje,że nie ma miłości jest tylko pożądanie a później przywiązanie...dużo słówek nic poza tym...

Gość erwrw
2x powaznie cierpialem i juz nie mam zadnych zludzen, do konca zycia bede sam

Gość szaaarlotaaa
ja sie zawiodłam raz, drugi.... cierpie a mimo to czekam:) wierze w milosc, nie zaluje zadnego dnia w moim zyciu....

Gość wierząca nie praktykująca
O co chodzi z tą wiarą? Co ma wspólnego zamiar "niemienia" kogoś z wiarą?

Gość zniesmaczony johny
a może nie każdemu pisana jest miłość? jak myslicie?

"zadna kobieta nie dała mi" Tak się może zdarzyć. Czy zabroniła Ci też kochać?

Gość szaaarlotaaa
bo ktos, kto sie rozczarowal... pisze i mysli, DOSC, juz sie nie zakocham, nie wierze w to.... Ja bym chciala zyc sama ale nie umiem, w kazdym szukam tego czegos tego kogos kto wypelni ta pustke we mnie

"on teraz bierze z nią ślub. NIE WIERZE W MIŁOŚĆ" A może jednak biorą ten ślub z miłości. Bez względu na to czy wierzysz czy nie?

"Wielka milosc juz przezylam", to dosyć oczywiste, że wierzysz, bo przezyłaś. Ale wierzą też tacy, którzy nie przeżyli. Wiara nie wymaga dowodów.

Gość porzucona26
z miłości?4 lata byl ze mna i planowalismy wspolna przyszłość, znalismy sie jak nikt inny. potem on zostawił mnie dla niej bo byla jego kolezanka z pracy i bierze teraz z nia slub. po 2 latach. nie moge sie z tym pogodzic

"mi się wydaje,że nie ma miłości" A mnie, że jest. To jest rzecz bardzo subiektywna.

"4 lata byl ze mna i planowalismy wspolna przyszłość, znalismy sie jak nikt inny. potem on zostawił mnie dla niej bo byla jego kolezanka z pracy" W tym konkretnym przypadku ja tez nie wierzę, że to co Was łaczyło to była miłośc. Byłaś tylko koleżanka, być może równie dobra jak ta z pracy.

"może nie każdemu pisana jest miłość?" Nie szukaj usprawiedliwienia w jakichś odgórnych zapisach. Bierz sprawy w swoje ręce.

Gość a ja mam psa
i myślę, że jak ktoś porzuca to przecież nie z miłości. Nie wierzę w miłość.

10 lat byliśmy razem a potem z dnia na dzień mnie rzucił, bez żadnego konkretnego powodu. nagadał mi sporo dość nieprzyjemnych słów, które spowodowały, ze nie jestem w stanie zaufać teraz żadnemu facetowi. jestem sama, nie chodzę na żadne imprezy, nie poznaję żadnych nowych facetów a nawet jeśli jakiś się pojawi i coś ode mnie chce to mu mówię, żeby sobie poszedł. koniec, kropka. nie chcę raz jeszcze przechodzić przez to, przez co jeszcze nadal przechodzę.

Gość samosiaaaa
mialam 17-18 lat po niecalym roku zostalam porzucona z dnia na dzien, bylam w odwiedzinach u jego mamy, on wchodzi do domu, nie widzi mnie, w drzwich krzczy "mamooo zareczylem sie!" a ja nie wiem gdzie sie spojrzec, zabolalo, bo mogl powiedziec, byc szczery ze poznal kogos, ze sie zakochal w kims innym, ale na co, po co, bardzo dlugo czulam sie winna, ze to moja wina, dzis po xx latach wiem ze zachowal sie niedojrzale i tyle, jego malzenstwo zreszta tez sie rozlecialo, zona odeszla zupelnie tak jak on z dnia na dzien

Gość samosiaaaa
...nie bylismy sob!ie pisani dzis jestem szczesliwa, kocham i jestem kochana

Gość papappap
zazdroszcze wam

Marudzicie. Wiazecie sie z niedojrzalymi idiotami, a pozniej marudzenie.

Gość marianna2
tez tak teraz mam :( zostawil mnie dla innej

Gość nie wiem co mówie
sama_nie_wiem_co po 10 latach bycia razem nie masz pojęcia dlaczego z dnia na dzień cie rzucił? Już nigdy niczego się nie dowiesz. Nikt normalny nie chce mieć do czynienia z kims tak nic nie wiedzacym. Tylko dlatego jesteś sama.

Gość nie wiem co mówie
"Wiazecie sie z niedojrzalymi idiotami, a pozniej marudzenie" Również wprost przeciwnie.

nie wiem co mówie trudno. widocznie trafiłam na debila, który przez 10 lat mnie oszukiwał udając jaki to jest szczęśliwy ze mną, by odejść bez słowa wytłumaczenia. oczywiście pytałam się go o co mu chodzi i co go do tego skłoniło. nagadał mi mnóstwo innych rzeczy ale nie podał powodu odejścia. po prostu będę sama i tyle. w tej chwili mam na to totalny olew.

Gość nie wiem co mówie
"widocznie trafiłam na debila" Czytam te słowa i próbuję sobie wyobrazić jakby określiła siebie autorka tych słów jeżeli potrzebowała aż 10 lat, aby postawić taką diagnozę.

Gość nie wiem co mówie
"nie jestem w stanie zaufać teraz żadnemu facetowi" Jeżeli oszukał Cię jakiś sklepikarz, to idziesz do innego. Stajesz się bardziej uważna. To jest dosyć logiczne. Ale Ty kierujesz się inną logiką. Już nigdy nie pójdę do żadnego sklepu!