Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochaniutka1

zapłodnienie przez strzykawkę

Polecane posty

Gość gość
robienie czegoś takiego to jak gwałt na facecie :o

Gość gość
Nie wiem skąd u Was tyle jadu dziewczyny, dla niektórych par to jedyny sposób np przez swoją niepełnosprawność, polecany przez ginekologów.

Gość gość
Dla nas to było jedyne wyjście, bo mąż ma blokadę psychiczną i nie dochodzi w trakcie stosunku. Udało nam się już w pierwszym podejściu, chociaż przyznaję, że wcześniej poświęciłam kilka miesięcy na zbadanie swojego stanu zdrowia, sprawdzenie jego plemników, mierzenie temperatury i obserwację śluzu. W pierwszym cyklu zużyliśmy 3 strzykawki nasienia podanego w dniach okołoowulacyjnych. Pierwsze objawy, że chyba się udało miałam już po 10 dniach. 15 dni po domniemanej owulacji i dzień o terminie @ wynik beta wyniósł 323,5, dwa dni później 614,5. Dzidziuś rozwija się prawidłowo i oczekujemy go na 1 czerwca tego roku.

Gość gość
Obawiam się, że jeśli zrobisz to strzykawka to ciąży może z tego nie być.. jeżeli faktycznie masz schorzenie, o którym pisałaś to musisz wziąć pod uwagę, że najprawdopodobniej nie jajeczkujesz podczas owulacji.. i nic to nie da czy zrobisz to strzykawka czy naturalnie.. musisz podjąć leczenie! Przede wszystkim zbadaj poziom amh! Zacznij leczenie jak najszybciej i niech lekarz przepisze Ci leki.. i może wtedy się uda.. a tak to nie ma szans. Btw bardzo nieracjonalnie do tego podchodzisz.. ginekolog Ci tak powiedział? A gdzie reszta badań? Gdzie dalsze leczenie? Wydaje mi się, że chcesz złapać faceta na dziecko i tyle. Idź ze swoim narzeczonym do lekarza i wspólnie porozmawiajcie. Ja z mężem staram się o dziecko i razem ze mną chodzi na wszystkie badania i wspiera mnie w moim leczeniu. A Ty chcesz wszystko zrobić sama.. dziwne to jest