Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochaniutka1

zapłodnienie przez strzykawkę

Polecane posty

Mam pytanie czy jest jakas osoba która zaszła w ciąze aplikując sobie strzykawkę ze spermą faceta do pochwy?

Gość endlesly mam nadzieje
a co chesz wrobić biedaka w ciąże?

Gość kochana8yug8yg78f676rf67d654sd
ja popieram, czasy są ciężkie.

Gość tjrogmfxdslt
mozna tak zajść. Tylko co, przechwycisz spermę w kondonie? jak chcesz to zrobić? i po co? musisz to zrobić szybko, bo plemniki szybko umierają w nieodpowiednich warunkach.

Gość przechwyć kondona
i wloz go do zamrażarki, potem do lazienki szybko nabierz w strzykawke i dzialaj, ja dzieki temu mam syna xD

OMG! słyszycie czasy ciężkie ... Nie rozumiem odpowiedzi ...biedyny chłopak jak ona może, O MOJ BOŻĘ.. mnie chodzi o to czy jest ktos taki ! i tyle niech sie wypowiedzą osoby które tak zaszły w ciążę! nie ma sie czego wstydzić:)

Gość jdksjwhe56
to tak durny sposób że nawet tu wielu takich nie znajdziesz

Gość a ja nie wiem co myslec o tym.
dlaczego jestescie tacy beznadziejni i nie wiecie ze pisze sie KONDOM a nie kondON? :O:O

Gość pierdziuszkooooowa
ja tak zaszłam, no prawie tak bo wypiłam nasienie z prezerwatywyy i urodziłam synka

wiem ,że durny , ale ja jestm chora i musze być w ciąży a mój narzeczony nie chce teraz mówi ,że lekarze sie nie znają i juz już nie mam pomysłów....a czytałm ,że jakies dziewczyny sie zaaplikowały strzykawką? chocież dla mnie to nie możliwe... ale łapie się wszystkiego..:(

dobra nie pierdol tylko mów jaki masz plan. W gumie ukradniesz czy z dupy se zdejmiesz

Gość fdfadfdafadfda
Najważniejsze, to tak wymierzyć terminy żeby wcelować z połogiem w prima aprilis :p

Gość pierdziuszkooooowa
dj pozdro, lubię konkretne stawianie spraw

Dobra nie potrzebnie chyba założyłam ten temat ... Bo wy którzy wchodzicie to sie naśmiewacie a nie porraficie odpowiedziec konkretnie na pytanie , ale tak jest prawda! Nie Moja wina ,że mam taki problem jak bym chciała sobie tak po prostu to bym napisała tak , ale ja nic nie wiem na ten temat, niektórzy maja takie problemy!? postawcie sie w Mojej sytuacji ja tylko pytam czy to możliwe? bo jak Mój narzeczony nie bedzie skłonny do tego to co mi pozostaje bezdzietność! extra dzieki! ze rozumni ludzie wchodzą na forum..Kogo mam sie zapytac mamy? może Taty!nie chcecie to nie odpisujcie. a jam macie coś konkretego do powiedzenia to po prostu napiszcie i już!

Gość dawno mnie tu nie byllo
bo pewnie nie traktuje cie powaznie i w ogole nie chce miec z toba dziecka :o a ty chcesz go zmusic. jak ty bys sie czula jakby ktos cie zmusil do czegos czego nie chcesz :o

Gość dawno mnie tu nie byllo
tak mozna w ten sposob zajść. tylko najlepiej zrobic to szybko i poszukaj kogos z ogloszenia kto ci sperme sprzeda, BO TO WYŁACZNIE TOBIE zalezy na tej ciąży. nie wkręcaj do tego niewinnego faceta :o

Gość ja proponuje rowniezzzz
proponuje slub na poczatek,a potem dzieci...taka jest prawidlowa kolejnosc.wezmie slub to i bedzie chcial dzieci..a tak mozesz obudzic sie z reka w nocniku..jak sie dowie,ze zakombinowalas to juz w ogole po ptokach!

To co ma mu postawic ultimatum powiedziec ,że jestem chora i lekarz kazał a jak nie to koniec z nami? ja już nie wiem planujemy ślub więc chyba traktuje mnie poważnie....

co innego planowac slub,a co innego go juz miec!dokladnie tak jak piszesz!nie chce dzieci to do widzenia i tyle.nie macie wspolnych pogladow na zycie,wiec trzeba sie rozejsc,a nie uszczesliwiac faceta dzieckiem...

Dawno mnie tu nie było; wiesz co spadaj!!!! ślub planujemy dopiero za 2 lata a ja nie moge tyle czekać, więc chyba czeka mnie poważna rozmowa .... Koncowa! nic innego nie moge zobić nie zmusze go sama do dziecka nawet choroba która mam go nie przekonuje mówi ,że lekarze sie nie znaja i będę mogłą miec za 2 ,3 lata dzieci , niestety nie będę mogła..Ciekawa jestem czy któraś z was chciałaby byc w takiej sytuacji napewnio są osoby , którym lekarz powiedział ,że musza jak najszybciej zajść w ciąże, przez chorobe...ja mam to samo ... i juz nie mam pomysł jak go przekonać

"ze rozumni ludzie wchodzą na forum.." >>>A Ty jaka jesteś? według Ciebie zrobienie sobie dzieciaka na siłę wbrew drugiej połówce to coś ok i bardzo rozumne? idź do banku spermy, albo szczep się z kimś,zrób sobie dzieciaka i zostaw tego biednego faceta w spokoju! Niektóre kobiety są obleśne:O,gorzej niż zwierzęta. wstyd mi jak to czytam:O

Ja go nie chce uszczęsliwiać tylko muszę mic sama dla swojego zdrowie tak jak pisałam wyżej.... jakbym nie była chora to nie chciałbym jestem na studiach na 3 roku i nie mysli mi się miec teraz dzieci , ale skoro los tak wybrał i nie mam innego wyjśćia to co mam zrobić!

mozna wiedziec co Ci jest?mnie lekarze tez mowili,ze mam miec szybko dziecko,ale nie zachowywalam sie jak opetana tylko wzielam na spokojnie slub,a zaraz potem zaszlam w ciaze i mam teraz synka:)

Gość daj sobie spokoj z miodem
tez to planuje

Mam sie pogodzic z tym że nie bedę miała nigdy dzieci? nigdy nie myślałam ,że mnie to spotka....trudno musze sobie sama z tym poradzić.... Nie bedę słuchała głupich tekstów! ja sobie tego nie wymarzyłam ....

Tylko ,że ty planujesz, bo własnie chcesz czy musisz? masz mus bycia tylko matka czy co? ja mam inna sytuacje?:(

to krzyz na droge i nie zawracaj nam glowy!jeszcze tego pozalujesz...jak wkopiesz faceta w dziecko!