Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kodeina26

Jak dowiedzieć się prawdy

Polecane posty

mój problem jest następujący: ostatnio mój facet nie wylogował się z jednego ze swoich kont pocztowych. ponieważ mamy w tym samym serwisie więc jak weszłam na stronę poczty wyświetliło mi się jego konto. normalnie bym się wylogowała, tyle że na pierwszej stronie kłuł w oczy rząd maili z nagłówkami nie należącymi do chłodnych. okazało się, że to jego znajoma z pracy (mówił mi jakiś czas temu ze to jedyna osoba z którą da się sensownie u niego w pracy pogadać). maile były ciepłe, czułe i pełne erotycznych trudno powiedzieć, czy wspomnień czy fantazji. jak go o to spytałam z mordem w oczach to powiedział, że to nie było do niego, bo ten adres zakładał razem z kolegą (w sumie mogłoby tak być bo to nie jego jedyne konto pocztowe). tyle że okazuje się, że ten kolega ma tak samo na imię, zgadzają się zainteresowania i to, że koleżankę i tego kolegę rzekomego dzieli różnica wieku. no więc prawda (a raczej ściema) jest chyba oczywista. zastanawiam się tylko jak się dowiedzieć prawdy, bo on mi jej najwyraźniej powiedzieć nie zamierza. wiem co to za kobieta więc myślę czy by do niej po prostu nie pójść i nie spytać, tyle że ona też może mnie okłamac żeby go chronić, albo po prostu nie chciec powiedzieć bo zajmuje w tej firmie dosyć wysokie stanowisko i może sobie pomyśli że chcę jej zepsuć reputację czy coś. myślałam też o napisaniu do niej smsa z innego nru (nr do niej ukradnę z jego koma) no ale jak podpiszę się jego imieniem i ona nawet czule odpowie to to nie będzie żaden dowód, skoro tamtem kolega rzekomo ma tak samo na imię... co robić?

Gość hitsezonu
tak czy siak kopnęłabym go w dupę, nawet jak to "kolegi" (BUHAHAHAAAAA) to nieźle się bawi czytając czyjeś maile zresztą wątpię żeby ta pani pisała do kogoś kto dzieli konto z kimś innym

Gość a wiesz co............
"co robić?" uznac ze ma cie za debila :o i ze łykniesz taka ścieme :/ po za tym kicha :/ pogadaj z tamta panna. Dowiedz sie co i jak. Ale jak juz wie ze czytałas to penie ustla wspólna wersje (ścieme) i nie dojdziesz. Bedziesz wiedziec ze masz doczynienia z kłamczuchami. Kicha ale to juz chyba koniec waszego zwiazku :/

Gość sciema sciema
Ależ ty znasz tę prawdę, tylko nie dopuszczasz do siebie jej znaczenia. Zamiast zawracać glowę dziewczynie poproś stanowczo o pokazanie wspomnianych maili.

Gość sciema sciema
bo ten adres zakładał razem z kolegą najlepszy cytet dziesiejszego dnia :-P

Gość sciema sciema
*cytat zakładali WSPÓLNE konto w celu umawiania się na seks grupowy?

Gość gwoli wyjasnienia...
czy on jest twoim mezem, czy tylko jestescie razem?