Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajawolemojamamaeee

Oddać wózek potrzebującym-ale patologi?

Polecane posty

Gość ajawolemojamamaeee

Znajomy poprosil mnie czy bym nie oddała swojego wozka dla jakies rodziny co dopiero sie dziecko urodziło.Dowiaduje sie ze to patologia w 100% tego znaczenia, pewnie zniszcza wozek na dobre, w sumie mi juz niepotrzebny bo wychowalam w nim dwojke dzieci a to juz przeżytek jest ciężki ale w dobrym stanie TAKO CITY VOYAGER moglabym go sprzedac napewno tanio i zastanawiam sie...co byscie zrobily na moim miejscu oddac im czy sprzedac?

Gość dziwne pytania zadajesz
wozek oddajesz dla dziecka ,tak?? to ono bedzie nim jezdzilo. ja bym sie nawet nie zastanawiala.no chyba ze chcesz sie bawic jak te szmaciary na allegro ktore sprzedaja łachy za kosmiczne ceny. oddaj ten wozek ,nie wyglupiaj sie ...skoro wozilas juz w nim dwoje dzieci to pewnie ma juz pare lat ...zrobisz jak chcesz.ale ja bym oddala.

Gość może plastry??
jeśli nie chcesz oddać go tej rodzinie ......to trochę szkoda, bo co dziecko winne ,że ma takich a nie innych rodziców. Ale jeśli się uparłaś ,że nie .... To jest taki serwis graty z chaty . pl , tam ludzie oddają za darmo wszystko co popadnie :)

Gość fwefwef
Powiedz wprost że chcesz sprzedać. Znajomy powinien to rozumieć i niech nie udaje dobrego samarytanina twoim kosztem. nie dziwię ci się. Trochę nieprzyjemne byłoby nawet zobaczyć w wózku, w którym jeździły twoje dzieci, jakieś lumpy pozbierane na śmietnikach czy puszki/butelki...

Gość Z jakiej czesci
Daj spokoj, oddaj, przeciez to dla dziecka. Co znaczy, ze zniszcza? Jak bardzo nie chcesz oddawac to powiedz, ze wymienisz na zalozmy pudelko cukierkow dla swojego dziecka, to bedziesz miala spokoj ze nie dalas za darmo. Ale jak sama piszesz nie chcesz sie bawic w sprzedaz, wiec co ci zalezy komu go oddasz? Pomysl, ze dzieki niemu jakies malensto bedzie moglo korzystac z dobrodziejstw spacerkow:)

Gość za pudełko cukierków
to ty doopy możesz davać

Gość taaa spacerków
"moglo korzystac z dobrodziejstw spacerkow" chyba do sklepu po piwo i tyle No oddaj jak chcesz chociaż ja nie wiem czy bym oddała...

dziewczyny troche wiecej empatii.naprawde zycie bywa czasem takie przewrotne .dzis masz wszystko ,jutro mozesz nie miec nic.chyba to taka polska mentalnosc...lepiej sprzedac chocby za "pudelko cukierkow" niz oddac cos za darmo,za zwykle dziekuje. wstyd

Gość nie wiem co bym zrobiła
ale pewnie byłoby mi szkoda, nie wina dziecka, ale dziecko wyrośnie na taką samą patologię, poza tym dlaczego tacy płodzą dzieci a nie mają na wózek? czy im się należy bo są patologią?

Gość gyutyflluf
to ja wolałabym oddać wózek jakiejś biednej ale porządnej rodzinie a nie patologii społecznej, w ten sposób utwierdza się ich w przekonaniu, że wszystko mogą mieć za darmo i dalej brną w patologię. Co cie obchodzi znajomy, jak jest taki szczodry to niech im wózek kupi a nie wyszukuje darczyńców

Gość Z jakiej czesci
|dlatego mowie, ze za cukierki dla swoich dzieci, jesli mialaby miec poczucie, ze oddala za darmo patologii. Tak obie strony powinny byc zadowolone, tamci ze maja wozek "za darmo",ona ze nia dala calkiem za darmo. Chociaz jak jej nie sluzy to czemu nie odda po prostu, ja bym oddala. Co, ze patologia? Ale maja dziecko i to dziecko potrzebuje wozka. Sprzedasz za 50 zl i ktos bedzie mial kaprys srac do niego, bo zalozmy ma skrzywiona psyche czy taki fetysz. A tak wiesz, ze bedzie dla dziecka. Jakby nie potrzebowali to by nie pytali po znajomych.

Gość Z jakiej czesci
Ja nie rozumiem ludzi, ktorzy maja do oddania, jak sami mowia, nie chce im sie bawic w allegro itd. ale jak znajdzie sie ktos kto chce przyjac, to wybrzydzaja, bo nie ten rodzaj czlowieka.......

Gość prosta sprawa....
to raczej nie wina dziecka, że urodziło w takiej a nie innej rodzinie. nie jest Ci potrzebny, oddaj. głupie pytanie. te kilka groszy, które byś za niego dostała Cię nie zbawi.

Gość lejla28
napisalas patologia?..oni chleją,są żulami czy to po prostu biedna rodzina?...bo tu na forum to nawet normalne rodziny nazywa się patogią jeśli np.dzadza dziecku na imię Brajan...więc prosze uzasadnij

bo u nas, w Polsce ludzie dziela sie na lepszych i gorszych. lepsi to oczywiscie ci ktorzy maja pieniadze, dobra prace,conajmniej m-5 albo dom z basenem ,smaruja sie TYLKO kremami od Diora a gorsi to ci ktorzy nie maja domu,dwoch samochodow ,smaruja sie kremem nivea ,i maja wiecej niz dwoje dzieci:)

Gość ajawolemojamamaeee
hej hej :) Oddałam im ten wózek,jak przyszli z tym dzieciątkiem maleńkim to aż mi się coś zrobiło,a jeszcze dałam im ubranka których nie sprzedałam.Szkoda mi tego dziecka, napisalam patologia- w pełnym sensie tego znaczenia,żule pijacy i awanturnicy!!!bieda biedą ale na faje i wino mają :(

Gość fwefwef
Jak przyszli z dzieckiem, to znaczy że i myślą o nim, i zajmują się. Może nie jest źle. Może nawet poprawi się u nich.