Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziunia.......Dziunia

Wasze doświadczenia z ludżmi z kafe....

Polecane posty

Czy spotkaliście kogoś stąd lub z kimś pisaliscie? Ile razy natrafiliście na tzw. "pojechańców"?

Gość prawiczki sie zwstydziły
nikogo nie spotkałm pojechańcy - tak z 60% na oko

Wg niektórych to forum to dno.....czy tacy są tu ludzie ? A może niektórzy tylko grają????????????

Ale widzę normalne w cudzyslowie jednak....;)

Co sprawia , że jednak decydujecie się na nawiązanie z kimś kontaktów z forum?

A jak traktujecie te znajomości? Jako rozrywkę, coś poważnego? Jesteście w stanie je przenieść w świat realny?

Słodka, wierzysz w przyjaźń między kobietami? Przecież baby są wciąż zazdrosne o byle co.....

[zgłoś do usunięcia] Z Każdym Dniem... Moje wirtualne znajomości są tylko wirtualne. W realu mam dość znajomych Skoro masz dużo znajomych w świecie realnym to po co Ci tacy wirtualni jeszcze? Zawsze sądziłam, że wirtualny świat to tylko należy do samotników.

Ponieważ przekonałam się, że z wirtualnymi znajomymi łatwiej jest rozmawiać. Bo tak naprawdę cię nie znają, łatwiej jest im mówić o pewnych rzeczach. Bez zobowiązań, że tak powiem. Poza tym, niektóre moje znajomości wirtualne ( z jedna z takich osób od 5 lat znam, nie z kafe) opierają się na wspólnej pasji, a w realu nie znam osoby, które by ze mną tę pasje dzieliła.

Znajomość wirtualna aż 5 lat???????????? A spotkaliście się kiedys na żywo?

Też lubię samotność, nieco aspołeczna wręcz jestem, jednak niestety czasami warto mieć kogoś. A ja nie mogę za bardzo ufać komukolwiek, ale jak to mówią na studiach poznam "innych" ludzi :D

Nie wiem, czy na studiach poznasz kogoś "innego".Jestem już po i powiem tylko tyle, że przyjaźnie ze studiów są jednak kruche, bo potem wszyscy zaczynają żyć swoim zyciem.Dochodzę zresztą ostatnio do wniosku, że ludzie zamykają się w domach i wola prowadzić znajomości wirtualne niż realne.....pewnie że łatwiej się rozmawia, ale czy to jest do końca normalne? A te znajomości wirtualne przeradzają się powoli w spotkania z psychoterapeutą.nie macie takiego wrażenia?

Em... nie. Moja znajomośc wirtualne wręcz uratowała mi życia. Gdyby nie osoba, z która zaczęłam gadać te 5 lat temu, pewnie siedziałam bym w psychiatryku :o

5 lat znajomości wirtualnej to bardzo dużo.Ale te kontakty macie codziennie, czy raczej sporadycznie? Maile, gg?

ja spotkałam sie z kilkoma ludzmi z kafe - w sumie ok 10 dokładnie nie pamiętam. Oczywiscie z wszystkimi naraz. Imprezka była do białego rana ;) Potem jeszcze raz zrobilismy spotkanie tylko tym razem w innym koncu Polski i taz było super - tylko że było trochę mniej ludzi. Poznałam fantastycznych przyjaciół. Do dzis mamy kontakt. ;)