Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond girl

nie potrafie byc szczesliwa

Polecane posty

Gość blond girl

Mam taki dziwny problem. Jestem z chlopakiem od dwoch lat. Wiem, ze moge mu ufac i wiem, ze mnie kocha. Ale jeśli na przykład się długo nie odzywa, bo jest zajęty pracą lub powie jakąs glupote za nim pomysli i w innych glupich i malo znaczących sytuacjach ja często bardzo dostrzegam, że coś jest nie tak, choć wcale tak nie jest. Najczesciej wyobrazam sobie ten gorszy scenariusz. Nie chcialam nigdy byc taka glupia i naiwna dziewczyną, która o wszystkim się dowie ostatnia i chyba dlatego, tak szybko czasem zapominam, ze on mnie kocha. Tzn w glebi duszy to wiem, ale ten zly scenariusz mi to przeslania. Czesto sie klocimy ostatnio przez takie głupie niedomowienia. Jak mam nauczyć się myśleć w inny, bardziej pozytywny sposób?

Gość zgaga20
moze jestem zbyt wymagajaca wobec niego?

Gość dsdsdsdsdsdsdsdsdssd
Mam podobny problem z tym, że ja dopiero niedawno zaczęłam chodzić z moim chłopakiem. Gdy na gadu czy tel nie odezwie się dłużej ja już myślę co on może robić, nie o to chodzi że mu nie ufam, zależy mi na nim i w jakiś sposób boję się przyszłości.

Gość blond girl
No ale to co mozna zrobic w takiej sytuacji? Mam nadzieje ze Ty mu z czasem zaufasz, bo ja juz jestem w troche gorszej sytuacji. Wiem ze to moja wina, bo tak na prawde mi nie daje powodow, zebym sobie cos zle myslalam, ale nie bardzo wiem jak mam sobie z tym radzić.

Gość jestem strasznie glupia
wiesz co mialam podobnie, i wiesz co mi pomoglo ? praca praca i hobby, jak zajelam sie czyms konstruktywnym przestalam byc kobieta bluszcem i mam w nosie co robi moj maz jak do mnie nie dzwoni lub nie pisze, wiem ze i tak wieczorem w lozku mi wszystko opowie.

Gość blond girl
w sumie masz racje. jak ma sie zajecie samemu to przestaje sie myslec czemu partner sie nie odzywa. ale co zrobic kiedy jestesmy razem, spedzamy razem wolny czas i on cos powie co zle zabrzmi i nie umie się wytłumaczyć ze na prawde mial co innego na myśli. a ja się boję ze tak na prawdę to ja sobie wmawiam to i go tłumaczę, bo chce żeby tak było.

tez tak mialam i w koncu wyszlo, ze on uwaza IZ NIE PASUJEMY DO SIEBIE.;) takze u mnie moje podejrzenia,intuicja sprawdzily sie. ale to nie uniwersalna prawda. u Was moze byc inaczej.

Gość blond girl
ktos ma jeszcze jakies podobne doswiadczenia?

Gość blond girl
to jak sobie z tym radzic? to zle wplywa na nasz zwiazek....

Gość upsikpupsik
blond girl - sam twój nik daje ci odpowiedź :) jestes zwyczajnie tępa i szukasz dziury w całym,głupie blondyki tak już mają

Gość zgaga20
upsikpupsik.... nie oceniaj ludzi po NICKU (nie niku). nie napisalam stupid blond girl, tylko blond girl. dostrzegasz roznice? skoro nie, to ty jestes tepy.