Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marco_33

AZJATKI mam pytanie

Polecane posty

Gość Marco_33

Mam tu pytanie, a raczej fakt o którym powiem i ewentualną poradę słuchaczy forum. Czy to możliwe,żeby Azjatki potrafiły zawrócić w głowie aż do tego stopnia, że nie zwracam uwagi na inne dziewczyny? Otóż tak jest w moim przypadku!!! Czasami myślę że ooo!!!! A jednak są śliczne Polki, gdy zobacze jakąś nienaganie śliczną Polkę w sklepie, ale koniec, czar prysł zaraz gdy obok mnie przeszła choćby przeciętnie śliczna Japonka o kruczo- czarnych włosach i węgielkowych oczkach!!!! No cóż kocham azjatki nad życie i tak się tylko zastanawiam czy jest ktoś na forum kto podobnie czuje jak ja!

Gość gwoli wyjasnienia...
przeciez nikomu tym krzywdy nie robisz! kochaj sobie kogo chcesz!

Gość r322523523
a byleś w ogóle w Azji?? Przecież Azjatki takie na ulicy są naprawdę brzydkie. Zakazane ryje, krótkie krzywe nóżki, kompletny brak cycków. Zgodzę się, że w filmach, na zdjęciach są piękne Azjatki, ale to nie są przeciętne, tylko wybrane najpiękniejsze. Tak jak w filmach mamy pięknych Amerykanów, a jak pojedziesz tam to 70% ma dużą nadwagę i ogólnie jest brzydkich.

Gość Marco_33
oczywiście że byłem, inaczej bym nawet nie pisał jako o ogóle społeczeństwa. I mogę stwierdzić że jedna śliczniejsza od drugiej, wszystkie jak księżniczki, fakt sa drobniutkie, ale z krzywymi nóżkami przesadziłaś, ale rozumiem twoją wściekłość.

Gość gwoli wyjasnienia...
to teraz nam jeszcze powiedz na czym polega twoj problem bo jakos nie lapie

Gość NEEEEEto
Nie ty jeden, bo ja też uważam, że Azjatki są najcudowniejsze i żadne tam. Europejki nie dorastają im do pięt. Są przede wszystkim piękne, seksowne, czułe, uległe, wiedzą jak dogodzić mężczyźnie. Są dla mnie kwintesencją kobiecości. Jak już oglądam panienki w necie, to też głównie Japonki i Tajki - białe mnie tak nie kręcą. Mają w tych buźkach jakiś czar, magię, są jak laleczki, i te ciałka drobne....mmmmmm

Gość r322523523
ja jestem facetem

Azjatka zdecydowanie sa fajne. Podobaja Ci sie, bo sa... Inne. Ogolnie biologia tak nas uksztaltowala ze te inne ma sie nam podobac. Tak kobietom mulaci i czarni, jak nam azjatki, indyjki itp. Normalne :) Chemia :D

Gość roobi
Też mam tak od pewnego czasu, że nie wyobrażam sobie innej żony niż japonki lub jakiejś innej azjatki :)

Gość cherbata gotowa
dlaczego cie wszyscy nie zje..bia jak dziewczyne gdy powie ze podobaja jej sie arabi???

O, nie zgodzę się z tym, że Azjatki są brzydkie. Japonki są pięknymi i zadbanymi kobietami. Faktem jest jednak, że większość z nich, nawet te zwykłe zjadaczki chleba, robią sobie "operacje" na tzw. drugą powiekę, żeby powiększyć oczy. Nie wspomnę o korekcie nosa, ust, zębów... Ale to u nich tańszy kabaret, niż np. w Polsce.

dlaczego cie wszyscy nie zje..bia jak dziewczyne gdy powie ze podobaja jej sie arabi Jeśli już, to Arabowie, melepeto :-o Po drugie: Azjatki od dziecka mają wpajaną uległość wobec mężczyzny. Natomiast panom spod znaku półksiężyca (plus pokrewne) wpaja się boskość, nieomylność, nietykalność. Taki Arab czy inny Turek nie szanuje kobiety. Oczywiście w wersji standard ten Arab czy Turek.