Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JellyBelly

Najlepszy DORADZACZ na forum !!!

Polecane posty

Dlaczego 22 letni prawiczek Leviatan, doradza i wypowiada sie na tematach o ciazy, dzieciach, brakujacych okresach, o seksie, problemach w lozku itd ? Skoro i tak nie ma nic do powiedzenia na ten temat ? :-O :-O :-O

Gość 2756gf
bo on wszystko wie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fkgj;dfgjx
to tzw. "Paradox Levviego"

Inteligentny czloiek z pomoca empatii (trudne slowo) oraz dedukcji (jeszcze trudniejsze slowo), jest w stanie latwo wyobrazic sobie pewne sytuacje, zrozumeic polozenie znajdujacych sie w nich ludzi, i znalezc logiczne wyjscie. Jestem facetem, nie mam okresu, a wiem ze to jest bolesne. To nie paradoks, to logika, ktorej niektore kobiety nie rozumieja :) A problemem nie jest brak tego zrozumienia, tylko to zek tos wypuscil was z kuchni :D

Gość to do masazu glowy
hept ale teraz pojecha;es chlopie, tak okres boli ale nie wiesz jaki to bol .bo akurat bole menstruacyjne sa bardzo specyficzne.

Okej, nie wiem jaki to bol, ale wiem, ze przeszkadza, i dzieki temu wiem, jak traktowac kobiety w te dni. Wlasnie to jest inteligencja. Czlowiek nie musi czegos odczuwac, zeby umiec odpowiednio zareagowac. Co wiecej, patrzac z zewnatrz, kiedy sprawy nas nie dotykaja, mamy szersze spojrzenie. Nasze myslenie nie dotkniete emocjami ma wieksze spektrum mozliwosci rozwiazan. A teraz drogie Panie, do kuchni szykowac podwieczorki mezom i ukochanym. Nie zapomnijcie o piwku w goracy dzien :D

Gość ladaco
piwo z jajem

Hept Problem w tym,ze Ty w ogole nie wiesz o Co kaman... I piszesz o kompletnie innych sprawach

Gość iggyygy
taa,zwlaszcza,jak nie mam ukochanego :( poza tym kobiety też mają swoje zainteresowania,a nie sa tylko do kuchni ;/ taki współczujący jesteś niby a tego nie rozumiesz...

Gość o jebabananenene
jeszcze zeby jego rady faktycznie byly trafione i chociaz w polowie mijaly się z racją, ale on pisze w wiekszosci kompletne bzdury, albo recytuje jakies artykuły. niby inteligentny (Zdaniem hepta) ale jednak nie moze pojąć ze istnieje roznica nieraz ogromna miedzy teoria a praktyką. faceci ktorzy maja dziewczyny, zony.. dzieci w tych tematach sie nie udzielaja tak czesto jak leviatan :o

Uwazam ze nie macie racji. Macie za duzo ambicji, bo ktos pozwala wam na zbyt wiele. Wasi mezowe powinni ukrucic te feministyczne zapedy posiadania wlasnego zdania. Kevviiatan ma duzo racji w tym co pisze. To swocj chlop. Owszem czasami sie pomyli, nie trafi, jest tylko czlowiekiem. Ale stara sie wam pomoc, pokazac inny punkt widzenia. No a teraz kochanie Panie cos, co powinno wam przypomniec, ze to mezczyzni wymyslaja wynalazki, nie kobiety, i stad powinnyscie nas sluchac... http://www.youtube.com/watch?v=k820Ln9wNXU