Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadsga

Dlaczego w dzisiejszych czasach nie wystarczy żeby facet dbał o kobietę

Polecane posty

Gość gadsga

tylko musi mieć dużego penisa? a jak nie ma to go zdradzi prędzej czy później bez skrupułów z kimś kto ma większego?

Gość no jaha !
to chyba oczywista oczywistość.

Kasa kasa kasa Penis penis penis Kasa kasa kasa Penis penis penis Kasa kasa kasa Penis penis penis Kasa kasa kasa Penis penis penis Kasa kasa kasa :D Dobry wieczór. Zaczynam moją wieczorną zmianę na kafe.

Gość brunetkaaktenurb
co za pesymistyczne podejście! kurczę jak ja bym chciała mnieć takiego kogoś kto by o mnie dbał ;) a wielkość penisa? większość kobiet też nie możę o sobie powiedzieć,że jest idealna ja np mam małe piersi, grubą dupę ;p cechy fizyczne może i są ważne ale nie są najważniejsze...

no co Ty...widocznie źle trafiłeś :) nie każda leci tylko na wielkiego fiuta, są też normalne kobiety, wytrwałości w poszukiwaniu życzę :)

Gość sfhg
dlaczego nie wystarczy aby kobieta dbała o mężczyznę tylko musi non stop dawac mu dupy na zawolanie bo inaczej ją zdradzi? d

Gość Magdalena26l
Mój o mnie przestał dbać jakieś pół roku po ślubie. To jest 3 lata. A dziwi się czemu nie mam ochoty na seks jak nawet gra wstępna jest mu nie potrzebna. Myśli tylko że jak mi da kasę to wszystko tym załatwi.