Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgrffrr

Mam dość moich zakłamanych znajomych

Polecane posty

Gość rgrffrr

Otaczają mnie sami fałszywi ludzie, znajomi, pseudo przyjaciele i tak dalej.Nie mam zbyt wielkiego pola manewru bo mieszkam na wsi i obracam się w wąskim gronie ale jak by nie patrzeć przez 20 lat poznawania nowych ludzi zawsze kończyło się to niczym.Zawiść, wścibskość, sztuczna pomoc i niby wielka pomoc, gówno ! każdy tylko myśli o swojej zasranej dupie i potrafi tylko kłamać i obgadywać na swoją korzyść.Byle by tylko dla siebie jak najlepiej mieć i skorzystać z okazji.Jestem już na etapie wykończenia psychicznego i jeśli tak dalej pójdzie to zerwę wszystkie znajomości, kontakty i tak dalej.Lepiej chyba żyć samemu i dla siebie nic starać się i być dobrym dla innych a gówno z tego mieć.

Gość taki to już narodek
to jest właśnie Polska,praktycznie wszędzie jest to samo zakłamanie

Gość gość
no właśnie, ja mam znajomych, nawet osoby, które bardzo lubiłam/lubię??? i generalnie czasem słyszę jak mówią o kimś innym, jak go obsmarowują - to się zastanawiam co mówią o mnie. Albo widzą mnie gdzies na mieście i pytania z kim, po co, czy to mój facet - i oddam głowę, że już ze 20 obcych osób wie z kim i gdzie byłam. Mało tego, coś mi się kiedyś wypsnęło, że moja znajoma ma jakies plany jak rozmawiałam z koleżanką, i co...na drugi dzień tą znajomą chyba z 10 osób o to pytało! Myślałam, że padnę, to nie była tajemnica, ale aż taka siła rażenia!!! to koszmar. Potem kolega mi napomknął, że mnie obsmarowała ta koleżanka do niego, że rozpowiadam wszystkim, ale dalej jesteśmy znajomymi. Moje najlepsze 2 kumpele jeszcze od dzieciństwa tak wszystkich obsmarowuja, nasmiewają się, że czasem im przerywam bo to koszmar, a oddam głowę, że potem się ze mnie śmieją. Moi znajomi na imprezach obgadują nieobecnych, koleżanka doradzała koledze w sprawach miłosnych, a potem się naśmiewała, że to jakiś debil i śmiała się z jego nowej dziewczyny, choć sama mu doradziła!!! Mamy ponad 20 lat!!!

Gość gość
Ja też mam takich znajomych i bardzo mnie wkurzają już niewiem co robic . Jeden i drugi jest zakłamany ciągle obgadują mnie za plecami a za dwie godz. przychodzą żebym pograł z nimi w piłke . Pierwszemu nic nie mogę powiedzieć bo jego matka jest nauczycielką i jak w 1 gimnazjum powiedziałem mu żeby się odpierd.... to jego matka dzien puznej podeszla do mnie na przerwie i czepila się dlaczego znecam sie psychicznie nad jej synem . Moja matka mówi żebym go olewał ale niepotrafie ciągle sie czepia.Z koleji drugi ciągle obgaduje mnie jaki to ja niejestem . Z poczatku jak sie tu przeprowadzilismy wydawali sie ok ale teraz coraz bardziej mnie denerwują . Mam wrażenie jak by nikt mnie nie lubił .