Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość th5h56h

rezygnuje z pedagogiki-przez was

Polecane posty

Gość th5h56h

uswiadomiliscie mi jaki to denny kierunek i w sumie wstydze sie nawet przyznac ze to studiuje wiec rezygnuje na rzecz czegos innego ale nie wiem jeszcze czego:)dobrze robie??

Gość th5h56h
w sumie poszlam na to z braku laku:o

Gość dfvrgvrvr
w sumie to i tak sie raczej na tą pedagogikę nie nadajesz skoro swoja przyszłość uzależniasz od zdania na forum.... ale tutaj akurat widocznie ludzie maja racje... przy studiach musisz sie dobrze zastanowic czy bedzie po tym praca, jak wyglada rynek pracy w twojej okolicy, widać, że tego nie zrobiłaś. Iść na coś co ma sens w twoim regionie i cie interesuje

Gość th5h56h
teraz pujde na resocjalizacje

Gość barbarastraiszend
idz tylko na ścisłe, inne to dno, wstyd i nie wiadomo co jeszcze :D

Gość juz niedlugo....
dobrze robisz, ale szkoda ze dopiero kafe musiala cie uswiadomic.

Gość ja tez mam facetaaa
-jestes głupia , bo nie masz własnego zdania, a jak ci na kafe powiedza ,że trzeba jeść suszone gówno zamiast ziemniaków to też zmienisz menu?

Gość th5h56h
ale te studia mnie nudzily nie pociagaly wczesniej tez ostatecznie po tym co tutaj wypisywaliscie zrozumialam ze to nie dla mnie a i w sumie bez przyszlosci ps.nie lubie dzieci:o

Gość th5h56h
scisle odpadaja matematyka na 2 przez cala szkole sukcesem byla 3-jka:o

Gość ja tez mam facetaaa
to zastanow sie co chcesz robic, jakie masz predyspozycje.

Gość Anastatatazja
Ja jestem po pedagogice - spełniam się w pracy, ale zarobki koszmarne..

Gość th5h56h
no wlasnie mam ten problem ze nie wiem co chce robic nie jestem w niczym wybitna:o w szkole dobrze pisalam wypracowania na 4 wiec i tak bez szalu ewidentnie umysl humanistyczny chociaz byki nieraz wale takie ze glowa mala:o a do pracy fizycznej sie nie nadaje bo problemy z kregoslupem i zakaz dzwigania mam:o chyba tylko do utylizacji:/

Gość ja tez mam facetaaa
jesli jest jak mówisz : - skoro nie umiesz matmy nie pchaj sie na techniczne ani na ekonomie czy finanse bo nie dasz rady - moze lubisz jezyki obce?? Jest mnóstwo filologiii angielska, gerrmańska, romańska, iberyjska, rosyjska itp.... - moze administracja albo jakis medyczny kierunek?

Gość ja tez mam facetaaa
a jesli i to nie, to sa tez szkoły policelane, na których sa fajne kierunki : - technik farmaceutyczny -technik optyk -technik organizacji reklamy -dekorator wnetrz -asystentka stomatologiczna -technik usług kosmetycznych

Gość th5h56h
medyczne kierunki odpadaja serio mam straszne bole kregoslupa i nawet grupe inwalidzka 1 przez to:o i niby ma sie to pogarszac z wiekiem wiec takich prac ciezkich nie moge;/ nie nadaje sie do niczego;(

Gość ja tez mam facetaaa
Sa także rózne kursy, dzięki którym możesz wzbogacić swoje CV.

Gość ja tez mam facetaaa
ale to nieprawda,że sie do niczego nie nadajesz!! Jeszcze możesz wszystko!!! 1. Jaka tematyka Cię interesuje chociaz trochę? 2. Z jakimi przedmiotami w szkole zawsze sobie dobrze radziłas i które cię interesowały? 3. Co robisz w wolnym czasie?Masz jakies hobby?

Gość th5h56h
no w sumie mam rente z powodu kregoslupa w wolnym czasie siedze na kafe:o lubie czytac w szkole dobrze sobie radzilam z historia polskim biologia aczkolwiek zadne jakos specjalnie mnie nie interesuja':/

Gość ja tez mam facetaaa
A wolisz pracę z ludzmi czy raczej wolisz prace w samotnosci?

Gość th5h56h
eee chyba z ludzmi ale milymi ;p

Gość th5h56h
chociaz teraz czas spedzam sama i nie narzekam

Gość ja tez mam facetaaa
hmmmm............ chcę Ci pomóc, a sama mam podobny problem, tyle,że taki,że wzglednie mnie wszystko interesuje..... Od zawsze chciałam byc lekarzem, ale nie da rady, bo byłam w technikum ekonomicznym, nie zdawałam biologii ani chemii.... Nie zdałabym chemii rozszerzonej na takim poziomie aby sie dostac na akademię medyczna na lekarski.... Interesuje mnie tez ekonomia i jezyki obce, dlatego sie wybierma na finanse i rachunkowosc badz germanistyke.....

Gość a na którym byłaś roku?
Dużo zostało Ci do skończenia? Nie przesadzajmy z opinią forumowiczów: założe się, że prawie każdy kto wypisuje bzdety o pedagogice ma o niej pojęcie wyłącznie... na podstawie opinii jakie wyczytał od innych w necie. To prawda, że w Polsce nauczycieli jest dużo i po pedagogice trudno o pracę, ale na pewno latwiej niż po samej maturze. Po pedagogice można np. otworzyć prywatne przedszkole lub klub malucha - co akurat w dobie 10 dzieci na jedno miejsce w żłobku jest całkiem dochodowym interesem. A uprawnienia pedagogiczne, jeśli potem okaże się, że do czegos tam są potrzebne kosztują grube pieniądze - więc trochę szkoda rezygnować z okazji za darmochę.

Gość th5h56h
1 rok mgr

Gość th5h56h
chyba pojde sie powiesic:(

Gość th5h56h
ii