Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dsjksahjd

Chce mi wepchac auto

Polecane posty

Gość Dsjksahjd

Moj ojciec nie rozumie ze gardze jego pomoca a i tak wyszukuje i zawraca mo dupe jakimis autami. Mam sporo swojej, wlasnej gotowki, a jego wpierdalanie sie w to jest moim zdaniem uzasadnione tym ze sam by tym autem chcial potem jezdzic. Bowiem sam ma starego grata. Chce mi wepchac jakies zasrane audi a4 a to naprawde paskudne auto tak jak cala masa innych propozycji. To nie prowo, faktyczne mam probem z tym chujem.

Gość korek analny
rozumiem to doskonale. mi chciał dać bmw 7. ja pierdole po chuj mi ta krowa. tylko znajomi śmialiby się ze mnie. a tak kupiłem sobie seata leona tdi i jest git

Gość Dsjksahjd
Staaary, ale on mi nie chce nic dawac, on poprostu chce wydac MOJE pieniadze wedlog swojego uznania. Chuj mu do tego co ja sobie kupie. Szmatlawiec chce kupic za moje siano takie autko zeby jemu sie podobalo i zeby czasem mogl sie pokazac w takim aucie. Wiem jak gnoj, wrzod na doopie kombinuje.

Gość Dsjksahjd
Moze i audi jest dobre, ale poza tym jest wstretne, tak jak kazde szwabskie wozidlo dla Helgi i Hansa Smithsburgow.

Gość korek analny
ALE masz problem, ciota jesteś?

Gość korek analny
to kup sobie auto jakie chcesz i po problemie, a jego gadką się nie przejmuj

Gość ultra_hiper samolubbb
ze mna jest tak. nie mam kasy na nowe, ładne auto takie jak bym chciał. nie chce ani używanych dziewczyn ani używanych aut więc nie mam ani auta ani dziewczyny i jestem szczesliwy, tobie tez takie rozwiazanie polecam