Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnygoscyea

gdzie by tu dzisiaj na impreze w Warszawie

Polecane posty

Gość fajnygoscyea

uderzyc ??!?!?!

Gość burdello
na Pigalak :)

Gość fajnygoscyea
hehe nie dzieki :)

Gość zombimen
Najlepsze imprezki w Wawie to tylko w Klubo na Czackiego :) ja tam chodzę już dłuższy czas w weekendy i zawsze mi się podoba :) klimat do końca zakręcony i fajny :) oj jak ja lubię melanż tam. Teraz można też dostać darmowego drinka jak się pokaże aplikację Klubo zainstalowaną na smartfona.

Gość misio22
potwierdzam! byłem w weekend w Klubo, miałem aplikację na fonie i dostałem darmowego drina :) bardzo pozytywny klimat i fajni ludzie. za tydzień znowu tam idę ;)

Gość gość
a którego dnia byłeś? bo ja też byłam :P który dj gral? :)

Gość Katan93
Dziś przy czwarteczku do Hula Kula na 70's, 80's i 90's I nzowu soie obiecuję, że nie zaspię jutro na uczelnię :D 8-)

Gość Zoey7
Ha – Hula Kulai czwartaczki to kozackei imprezy. Ja uderzam dziś bo są znizki dla studenciaków-biedaków jak ja xD Obym wyszła przed 1, obym wyszła przed 1…xD

Gość gość
A ja 18 lipca uderzam do Rozdroża, mają fajny klimacik a do tego będzie grał tam Pizza Driver :D

Gość gość
Za kilka dni – dokładnie 13-14tego września będzie impreza MINI UBRAN THRILL – jazda MINI, DJ, dobra zabawa i dobre jedzenie :D:D Plac Konstytucji!

Gość betssi
O której start?? Rozumiem, że impreza otwarta?

Gość gość
Jak najbardziej otwarta a zaczyna się już o 9 rano. Jeśli chcesz pojeździć po mieście to lepiej się zapis na jazdę na stronie www.miejskie-emocje.pl

Gość sebo999
W Warszawie w sumie sporo jest klubów nocnych, życie po zmroku kwitnie. Ja najczęściej to rezerwuję miejsce w New Orleans ( www.neworleans.pl ). Miałem tu okazję kilka razy robić interesy, warunki sprzyjają. Vip Roomy z pełną prywatnością, dyskretna obsługa, największy wybór alkoholi w mieście i świetna restauracja, gdzie nawet w środku nocy można liczyć na pyszne jedzenie.