Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

czy moge liczyc na milosc?

Polecane posty

Czy dziewczyna taka jak ja ,ktora ma dosyc duza blizne na plecach moze liczyc na to ,ze kiedys ktos ja pokocha i nie bedzie sie tego brzydzil czy raczej nie moge liczyc na fajnego chlopaka?

ale wiekszosc facetow jest taka,ktorzy nie znosza blizn ;( tak bym chciala jej nie miec,nawet nie wiem jak o tym powiedziec facetowi ktoremu sie spodobam;/

Gość aefdgsh
ale wiekszosc facetow jest taka,ktorzy nie znosza blizn ;( czys ty ochujala? a co faceci sa piękni i od linijki? pieprzysz przeokrutne farmazony :o

Gość aefdgsh
jesli jakiemus facetowi przeszkadza cholerna blizna na plecach to znaczy ze nie warto sie z nim zadawac bo to jebany jełop takze nic nie straciłas :o nie wstydz sie zadnej blizny tylko rozbieraj sie z podniesiona glowa, jak ktorys skomentuje ze stanie ci sie przykro to wal po ryju i uciekaj :)

Mam wrażenie że trochę za bardzo masz negatywne mniemanie o nas w tej materii. Jest nas dużo, wiele nam rzeczy się nie podoba, potrafimy być wstrętni, żałośni, beznadziejni, nieciekawi i zwyczajnie źli, ale też możemy być przeciwieństwem tego wszystkiego. Nie jesteś dla wszystkich, dla tych pojedynczych którzy potrafią docenić człowieka i go potrzebować bez względu na wszystko, w szczerym uczuciu liczy się sedno :) Z pewnością na swej drodze takiego kogoś spotkasz, i tego Ci życzę. Tymczasem nie umniejszaj się z powodu tego defektu kosmetycznego bo nie ma podstaw :)