Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto tam jechać

Pepco a wyprawka

Polecane posty

Witajcie, dużo tutaj spotykam wzmianek o sklepie Pepco , zlokalizowałam jeden w sąsiedniej miejscowości i postanowiłam sie tam wybrać, ale nie wiem czy warto. kupowałyscie tam cos dla noworodka? jesli tak to co polecacie?

Gość tikal
na wyprawke polecam lumpeksy,super jakosc

Gość ja kupowalam
i powiem tak że niektóre rzeczy mają fajne i dobre gatunkowe, a inne to totalny chłam. Nie wiem na czym Ci zależy bo jeśli chcesz bardzo tanią wyprawkę to polecam, ale jeśli stać Cię na coś droższego to zdecydowanie bym się zaopatrzyła w cocodrillo, CHEROKEE, mothercare i H&M. Warto też kupić używane rzeczy NEXT, george. Na allegro można czasem za grosze kupić, a sa gatunkowo rewelacyjne. Po praniu jak nowe a bawełna mięsista, milutka.

Gość Ja bym nie polecała
Dla niemowlaczka bym nie kupiła ciuszków bo jednak sztuczny materiał w większości który nie przepuszcza powietrza. Ale np.skarpetki są w porządku Jak już to patrz uważnie na metkę i ogólnie w ręce wyczujesz czy coś jest w miare okej czy raczej "z plastiku"

Gość ja kupowalam
No i też polecam lumpeksy tylko lumpeks lumpeksowi nie równy bo ja np mam taki co w nim markowe rzeczy kupuje w idealnym stanie albo nowe z metką. Super tani nie jest po te rzeczy są po 8-12 zl za sztukę ale wyglądają na prawdę jak nowe, albo mają metki i są nowe. Za to raz byłam w takim że o ludzie. Kupiłam jedno ubranko dla dziecka i wyrzuciłam do kosza bo mimo prania w wysokiej temperaturze, płynów do płukania, wietrzenia to tak śmierdziało takimi myszami ze nos chciało urwać. Więc jak się ma sprawdzony ciucholand to fajnie, a takie nory z ubraniami radzę omijać z daleka.

w większości ubranka juz mam od rodziny i własnie z lumpeksów brakuje mi czapeczek i skarpetek ( widziałam własnie te skarpetki w ulotce z Pepco po 2 zł para) ogólnie nie mam jeszcze poscieli . ale skoro bardziej zachwalacie lumpeksy to chyba do pepco nie pojadę po same skarpetki mi sie nie chce.

Gość mama sama w domu...
musisz patrzeć żeby było 100% bawełny. jak jest 100% to jest ok

Gość ncnchchcnc
Ja polecam Textil Market. Tez w miare tanio, ceny podobne jak w Pepco i duzy wybor dla noworodkow i niemowlat...

Jak dla mnie to rzeczy z pepco są beznadziejne jakościowo. Szczególnie te z pseudobawełny. Szybko się niszczy i mechaci.

textil odpada nie ma go w poblizu

Gość smerfetkaaaaaaa
mam kilka body z pepco...i nie jestem zadowolona . Powiem tak- najlepiej zaopatrz się na sezonowej wyprzedaży w sklepach typu HM,tesco(byłam tydzień temu i są ogromne wyprzedaże ) , CA itd. Albo poszukaj dobrego lumpeksu , ja mam kilka takich- ubranka jak nowe i dobre jakościowe a kosztują parę zł...

A ja powiem inaczej. Na wyprawkę ok. Dziecko i tak szybko wyrośnie z tych "pierwszych" ciuszków i przynajmniej nie będzie szkoda wyrzucić. Dwa tygodnie temu kupiłam body w Pepco. Jak na razie są po dwóch praniach i jest ok.

Gość mamuśkaMałejZuzi
ciuszki z Pepko są w miarę ok, nie polecam sklepu ,,Textil", kupiłam tam małej pajacyk i po 1 praniu poodpadały zatrzaski, tak ze mała mogłaby je nawet połknąć gdybym nie zauważyła, jak ciągnęła ciuszek do buzi.brrrr, jednak lepsze są ciuszki dobrych firm, zdecydowanie polecam też h&m

Gość a ja kupowałam...
na www.patryczek.pl tę stronkę poleciły mi dziewczyny z kafeteri jestem bardzo zadowolona bo mają super ceny np. pajacyki 12-15zł spiochy i komplety ok 10 15zł body od 7 zł a gatunkowo rewelacja moja córcia ma już 5 mies. i do dziś w patryczku kupuję spiochy,pajacyki i kompleciki

Gość elijka
lapia,dwa tygodnie temu kupilas i tylko dwa razy pralas??? a wypralas po kupieniu przed pierwszym wlozeniem?? pewnie nie, rumunski brudasie....