Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta k kkkkkkk

NAUCZYCIEL - uczy , wymaga czy niby pracuje ?

Polecane posty

Gość ta k kkkkkkk

inne propozycje ? ja uwazam ze nauczyciele to najwieksze lenie :( ciagle narzekaja a najlepiej sie maja :(

Ci ludzie uczyli się przez kilka dobrych lat, a teraz mają do sprawdzenia po 100 klasówek, więc zamiast pieprzyć, zacznij się uczyć, chodź pewnie jesteś z tych, którym nie wychodzi.

jasne, opierdalam sie jak moge, a dzieciory i ich starzy wchodzą mi w tyłek i "profesorują", choć jeszcze nawet mgr nie zrobiłam hahahaha

Gość ta k kkkkkkk
ja tez uczyłam sie kilka ładnych lat .... ale pracuje z całych sił a nie na łapu capu z trzema miaesiacami wolnego w roku :) ciagle podwyzki i ciagle narzekania jacy to oni zapracowani chcesz trzy miesiace wolnego platnego ? chcesz pracowac po piec - 7 godzin dziennie >? kazda sobota wolna ?

zalezy od człowieka, jeden sie opierdala, drugi robi za trzech. Ja należe do tych pierwszych.:)

Gość ta k kkkkkkk
nie pracuja po 8 godzin - pracuj w weekend ale parcuje kiedy ma na to czas i ochote a kiedy pani nauczycielka ma okres sypia sie jedynki :)

Gość ta k kkkkkkk
tygodniowo 100 prac ? chyba wtedy gdy zbliza sie pólrocze lub koniec roku , bo wtedy przypomina sie im ze brak ocen w dzienniku :(

Gość kasiaeee
wieksosc nauczycieli to lenie

Oczywiście wiesz lepiej. Nie będę Ci tłumaczyć, że znam właśnie takich nauczycieli którzy poświęcają życie prywatne na dodatkowe prace ich uczniów bo i tak wiesz swoje, skarbnico mądrości i wszechwiedzy

miałam okazję pracowac jako nauczyciel przez jakieś 3 lata i podziękowałam:) Wolę pracować 8 godz. w firmie, gdzie nadgodziny zdarzają się stosunkowo rzadko, a po pracy mieć święty spokój, niż wracać do domu ze stertą papierkowej roboty i innych cudów do wykonania. Do tego w szkole wiecznie działo się coś wymagające siedzenia w niej do późnych godzin wieczornych, koszmarne wycieczki kilkudniowe, beznadziejnie rozplanowane okienka, podczas których człowiek i tak musiał siedzieć w pracy, bo niby co zrobi. I wszytsko za śmieszne pieniądze. Zdecydowanie praca nie na moje nerwy, a jak komuś się wydaje, że jest tak super, to zapraszam do szkoły. A i oczywiście, zdarzają się kiepscy i leniwi nauczyciele. Tak jak zdarzają się też kiepscy urzędnicy, sprzedawcy, czy lekarze.

Gość 09876
To bądzcie wszyscy nauczycielami będziecie się opier.. alać i pracować po 5 godzin dziennie i wolne weekendy i wakacje Dawać wszscy na nauczyciela super zawód zamiast pieprzyć albo idzcie albo nie komentujcie czyjejs pracy