Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawa-tywa

PRZYNAJE SIE!!

Polecane posty

Przegrałam życie :classic_cool: Zwierzenia Niedziela natchnęły mnie do tego zebym w koncu wam sie przyznała 😘

Bądź sobie, ja tez bylam gwiazda bo przegrywałam w życie i sie dowartosciowywałam na kafe :O

Ja pierdole :O Przyznaje wam sie ze przegralam zycie a wy myslicie ze to kolejny topik zeby wszyscy o mnie gadali :O Te wszystkie opowiesci o moim burzliwym zyciu, o partnerach seksualnych, to wszystko wymysliłam :O

Skoro juz wam to zdradziłam to teraz sie pewnie zaszyje i za dwa dni pojawie sie tutaj na innym nicku bo na tym juz jestem spalona :O

NIc nowego, wiemy to od dawna ale pomodle sie za ciebo siostro to Boga pana naszego zeby sie nad toba zmilowal.

No i zwierzam sie i czekam az mnie wyzwiecie :O No czemu do chuja macie w dupie ten topik?! :O Przeciez tylko na to czekaliscie :O

Pawa-tywa nie wszystkich...mnie jeszcze nie zgnoiłas :classic_cool: i nie wiem czy to kurwa powód do radości, że mnie obeszło czy do smutku, że nikogo nie obchodze... ja też przegrywam zycie, codziennie od nowa...

Nie martw sie, jeszcze kiedys cie zgnoje :D Ja i tak bardziej juz przegralam :O NAwet to zdjecie co tutaj było to nie moje tylko w internecie poszukałam na jakiejś stronie typu nasza-klasa :O

Gość IMO13831
Kultura mam na drugie "Brakuje Ci jeszcze pokazania cycków a chyba już zrobisz tu wszystko by zwrócić na siebie uwagę" Szok! Ledwo przyszedłem i już jestem zmuszony zgodzić się z Kotem! :(

Gość IMO13831
Kultura mam na drugie "Pchełka, w końcu ktoś jest Twoim żywicielem i nosi Cię w futrze." Paskudne stworzenie! Zamiast zgolić to futro, to woli utrzymywać swoje pasożyty! No chyba, że obawia się ewolucji tychże - a nuż przerzucą się na mleko i zaatakują wymiona...choć w tym wypadku pewnie zdechłyby z głodu. :classic_cool:

Gość IMO13831
Kultura mam na drugie "Pewnie, że zdechłyby, żeby było mleko trzeba najpierw zapłodnić." Liczy się także pojemność. "A i mówisz o krowach?" Czasami mi się tak wydaje. :classic_cool:

Gość IMO13831
Kultura mam na drugie "Pojemność...ogłosiłeś już swoje tezy, poparte doświadczeniem, światu?" Życie mi jeszcze miłe. "To uważaj, żeby nie przygniótł Cię krowi placek." Gorzej jakby zaczęła do mnie gadać...

Gość Mloda Przedszkolanka 24
Prawa-tywa 👄 Nie przegralas :) 🌼

Gość IMO13831
Kultura mam na drugie "A co masz do krów, Pchło?" Do krów nie mam nic - wszakże cały rok dają mleko, nie noszą staników, i nie wygłaszają swoich mądrości. :classic_cool: