aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 witam. jaki powinien byc sluz po owulaji? lekarz stwierdzil ze pecherzyk pekl okolo wtorek sroda.. a wczoraj i dzis podcza stosunku mialam bardzo rozciagliwy sluz a dzis lekko bialawy. czy to normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Normalne, typowe, prawidłowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 aha:) dziekuje za odp..teraz pozotaje czekac na brak okresu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 No, jakieś 2 tygodnie, powodzenia :) A co byś chciała: chłopaka, cy dziewczynkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 zwazywszy ze staram sie ponad 4 lata to chyba jest mi to obojetne:) a ty sie starasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Nie, ale może coś wyjdzie ;) Okaże się za kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 trzymam kciuki...ja jestem na bromergonie dopiero tydz ale mam nadzieje ze on cuda dziala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Patrząc po objawach i monitoringu to miałaś idealny czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 tak tylko martwi mnie to ze moj maz nie mial badan...martwie sie ze sie znow nie uda:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Poczekaj na test, ale 4 lata bez badań to długo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 faceta zmusic na oddanie nasienia to jakas masakra jest;/ juz powoli nie daje rady, co miesiac okres i rozczarowanie, zlosc...okropienstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Capricornus 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 No to też trochę mało odpowiedzialnie z jego strony... On oddaje teoretycznie nasienie raz (nie boli!), a kobieta chodzi do ginekologa znacznie częściej. Że nie wspomnę np. o inseminacji albo HSG. Może podczytaj jakieś topiki dziewczyn, które długo się starają albo dołącz do któregoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 teraz pozostaje tylko czekanie na @...no coz jesli sie nie uda to dalej bediemy sie starac nic na to nie poradze 3maj kciuki za mnie:) i mam nadzieje ze twoj test ci pokaze to czego oczekujesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach