Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda Przedszkolanka 24

Moj pierwszy dzien jako przedszkolanka- 5 letnie dziecko robi w pieluchu

Polecane posty

Kolezanki mowia ze to patologia i my MAMY GO PRZEWIJAC! To jest jakies POJEBANE! Dzieci normalnie ida siku i kupe, czesc prosi nas o pomoc a chlopak wali kupe w pieluche. Ponoc jego matka nie ma czasu go nauczyc i wierzy ze "przedszkole wyrobi w nim ten nawyk". Jaki nawyk?! Srania do kibla?!

Gość buee
buahahaha padłam :classic_cool:

Gość Karminowa Panna
Pracujesz w prywatnym przedszkolu? nie masz asystentki/pomocy ktora przewijałaby za Ciebie?

Beznadziejny podszyw- to po pierwsze. Po drugie- matka krzywdzi dziecko! Ja mam na glowie 20 pare innych dzieci, nie moge sie go co chile pytac czy chce kupe! Koleznak apowiedziala ze mam sie nie przejmowac, ona go przewija po jakis 4h ok kiedy sie zalatwil bo chce to robic max 1 raz dziennie a nie czesciej.

Wiesz , to moj pierwszy dzien wiec nie mam jeszcze asystenki. Zreszta nie wiem jak mialabym i gdzie go przewinac. Na stole gdzie rysujemy? W lazience na podlodze?! Ta moja kolezanka idzie z nim DO SZTANI i kladzie go NA LAWCE

Gość dfgdaf
Nosz kurwa, przeciez żeby dziecko zostało przyjęte do przedszkola to MUSI opanować juz czynności takie jak załatwianie się do toalety.. Kto wogóle przyjął to dziecko do przedszkola?

Gość Karminowa Panna
w wieku 5 lat dziecko przeciez rozumie co sie do niego mowi i umie sie kontrolowac. Ktoras z Was musi od niego zaczac egzekwowac i mu tlumaczyc ze nalezy robic kupe i siku w lazience. Jak olejecie sprawe bo uwazacie ze to matka powinna go tego nauczyc to bedziecie sie dalej meczyc. Nie odpowiedzialas czy to prywatne, publiczne, niepubliczne przedszkole? Co na to dyrektor placowki? Rozmowa z matką jest niezbedna i jest to duzy problem ktorego nei mozna zostawić.

Gość M.W.
Kto w ogóle przyjął to dziecko do przedszkola? ___________________________________________________ No właśnie! :D

Gość fgdbhgthnftg
nie powinien byc w ogóle przyjęty do przedszkola, prowo

Gość ewfff
wiesz, to dziwne bo moja mama pracowala w przedszkolu ponad 30 lat, jako wychowawca i nigdy, powtarzam nigdy nie bylo takiej opcji, zeby dziecko robiace w pieluche bylo przyjete do przedszkola! Juz 3latki, a nawet mlodsze (bo i takie byly przyjmowane) zalatwialy sie normalnie w toalecie. Wiec albo to co piszesz, to prowo albo Twoja dyrektorka jest nienormalna, ze przyjela takie dziecko :O

Gość looo matko koszmar
jakis a co na to dyrekcja? to prywatne czy panstwowe przedszkole? bo w panstwowym jak moja znajoma zapisywala to byl wymog ze dziecko juz w tym zakresie jest samodzielne tzn nie nosi pampersa

Pani dyrektor ma szczerze mowiac WSZYSTKO W DUPIE. Przedszkole prywatne ale majakas umowe podpisana z miastem ze czesc dzieci musi przyjmowac jak panstwowe.

Gość Karminowa Panna
Takie rzecy moga sie zdarzac w prywatnych przedszkolach. Pracowalam w takim i dyrektorka byleby złapac klientow zgadzala sie niemal na wszystko...

A jak zapytalam te kolezanke czzy rozmawiala z matka to powiedziala ze matka sie wydarla ze to przedszkole ma uczyc takich rzeczy.

Gość Karminowa Panna
Pojdz do dyrektorki popros o rozmowe na ten temat zapytaj czy mozesz porozmawiac z mama tego chlopca o sprawie pieluch.

Gość suu
Asystentka przedszkolanki:D bo jebne, sie mowi wozna paniusiu

Pani DYREKTOR ma to w dupie i nie interesuje sie tym co sie dzieje- jezeli pieniadze wplywaja na czas

Gość Karminowa Panna
Jeslie Tobie matka by powiedziala, ze to zadanie przedszkola to powiedz, ze owszem ale dziecko mlodsze. W tym wieku jest to ewidentne zaniedbanie ze strony rodzica. Zapytaj co ona robi w kierunku tego, zeby jej dzziecko nauczylo sie zalatwiac w ubikacji? Bo jesli ona nic nie robi to przedszkole jest bezsilne. Bez wspolpracy nie osiagniecie zadnych efektów. Uswiadom to wrednej babie. Ale uprzedz dyrektorke, ze masz zamiar porozmawiac z matka zebys pozniej nie miala nieprzyjemnosci.

Gość Karminowa Panna
suuu - nie ośmieszaj sie jesli naprawde nie wiesz, ze jest istotna roznica mieszy asystentką/ pomocą nauczyciela a woźną... Nie wypowiadaj się w kwestii o których nie masz pojęcia.

Pierdolnieta chamie to byla twoja matka jak cie robila

I bardzo proszę nie nazywać mnie przedszkolanką, a Koordynatorem Grupy Wczesnoszkolnej :classic_cool:

TWOJA MATKA TO KURWA SZMACIARO!

Gość Karminowa Panna
Connie.. Brak słów na takich ludzi jak Ty... Kulturą osobistą to Ty nie grzeszych. Asystentka/pomoc jest po to, by nauczycielka mogla w spokoju prowadzic zajecia, a w rarzie koniecznosci przebrania/ przewijania, wyjscia do łazienki nie musisala przerywać zajeć. Takimi czynnosciami zajemisie wowczas pomoc/asystentka

Gość Głupia Gocha
na stojąco mu pieluche zmien debilko :O