Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptaszek1233456

Czy da się pogodzić studia dzienne z pracą?

Polecane posty

Gość ptaszek1233456

tak jak w temacie... macie jakieś doświadczenia? W październiku zaczynam studia i chciałabym się też trochę uniezaleźnić i chociaż zarobić na nie co myślicie?

Gość ptaszek1233456
jasne jak bym napisała w temacie ' cycki do oceny' to by się wszyscy zlecieli a jak człowiek zadaje normalne pytanie to zero reakcji ;//

Gość bhjbhjb
moim zdaniem nie ma szans, chyba, ze mialabys elastyczne godziny pracy

Gość żal mi cie
:o

dlkaczego ci go żal? dlatego że chce zarobić i nie chce żyć jak truteń? ludzie są dziwni...:/

da sie pogodzic, ale to nie łatwe. zalezy tez, jaki kierunek będziesz studiować. Moja córcia studiuje dziennie a od 15/16 pracuje na "słuchawce". Jakos daje rade 2-gi rok:D

Gość qwerty65432190
ja studiuje dziennie 2 rok w rzeszowie i pracuje na sluchawkach juz 11,5 roku. o 7 wstae na 8 zajecia d0 14 i od 15 do 21 praca :O elastyczne godziny wiec nie zawsze tak wychodzi ale mozna tez w soboty pracowac

Gość qwerty65432190
mozna zawsze napisac pismo do dziekana poprosic o mozliwosc wybrania sobie grup dla poszczegolnych przedmiotow ktore umozliwialyby dzieki temu podjecie pracy i studiowanie

Gość qwerty65432190
albo indywidualny tok studiow

Gość rafciu
Dusigrosz 2016 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Dusigrosz_2016 François Gautier to skąpy człowiek, który nie ma przyjaciół, ani kobiety. Pewnego dnia życie mężczyzny zmienia się za sprawą dwóch dam: szesnastoletniej Laury, która twierdzi, że jest jego córką oraz pięknej wiolonczelistki.

Gość gość
jasne. na licencjacie kiedy studiowałam tylko jeden kierunek mój dzień wyglądał mniej więcej tak- 8-14 zajęcia, po zajęciach praca do 22. Teraz na magistrze studiuję dwa kierunki i też daję radę :)

Gość gość
Da się. Dla chcącego nic trudnego. Pracowałem w wielu firmach w trakcie studiów i nigdzie nie miałem problemu. Fajną pracą było wypełnianie ankiet w KB Pretendent. Dobre stawki i godziny pracy a praca sama w sobie lekka ;)

Gość gość
Pewnie, ze tak!Ja studiuje dziennie i pracuje.Co prawda jest to praca online ale lepszy rydz niż nic!Oferty pracy wyszukuje na stronie pracuje-online com.Jest ich dość sporo.

Gość Erkonte
Wiem, że na WSB (w Chorzowie) mają bardzo 'ludzkie' podejście. Sporo osób studiując (głównie niestacjonarnie) jest w stanie pogodzić naukę z rodziną, pracą. A kierunki ekonomiczne u nich na naprawdę wysokim poziomie.

Gość gość
Dobry wieczor. Moja curcia od pazdziernika bedzie studiowac medycyne i nie wyobrazam sobie ze bedzie musiala gdzies pracowac. Studi to obowiazek ktory rodzice musza wziac na swoje barki bo inaczej zle to onich swiadczy. Barbara

Gość Weelli
Nie wyobrażam sobie by moi rodzice łożyli na mnie jeszcze pięć lat. Uważam że powinnam sama poradzić sobie. Uczy to samodzielności , wytrwałości . Dobre przygotowanie do życia. Obecnie są uczelnie które umożliwiają takie studia. Np. wsb oferuje promocje, lub wspomaga stypendium.

Gość Belteno
A jeśli o WSB chodzi, to z tego co słyszałam, mieli jakąś promocję wpisowego, ktoś się orientuje, czy nadal jest aktualna?

Witam! Belteno, aktualnie promocja została przedłużona do 10 sierpnia. Osoby, które aplikują w tym terminie na studia I stopnia będą mogły zaoszczędzić dzięki promocji 700 zł: 300 zł dzięki zniżce w czesnym na pierwszym roku studiów oraz 400 zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej. Zapraszam do aplikacji na naszej stronie https://www.wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość Balteno
O super, że jeszcze się załapię na promocję. A czy ona dotyczy wszystkich kierunków?

Witam! Balteno promocja obowiązuję na wszystkich kierunkach studiów w każdym z oddziałów Wyższej Szkoły Bankowej. Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia