Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okazalo sie jestem dda

czy ktos tez jest dda?

Polecane posty

Bylam u psychologa i stwierdzil ze jestem dda i polecil mi terapie, ktos z Was tez jest dda i moze byl na takiej terapii?

Gość Antylop
Ja jestem ale się do tego nie przyznaję, nie byłam na żadnej terapii i nie będę Poradzę sobie z tm sama.

to ci zazdroszcze ja jakos sama sobie poradzic z tym nie umiem wiec w koncu poszlam do psychologa, ale domyslalam sie ze jestem dda..

Gość tez jestem
dda i daje sobie rade,co prawda rodzina mnie spiera oczywiscie nie rodzice bo w moim przypadku problemem sa oboje

Gość xyzzyx
ja tez jestem...zdaje sobie z tego sprawę ale nigdzie z tym nie byłam chociaż polecano mi terapie. ile masz lat?

Gość owiany tajemnicą
ja jestem dda ale co mi pomoże terapia? jestem całkiem normalny tylko mam złe relacje z kobietami :)

Gość nieładnie
Niektórym się wydaje, że są silne i sobie poradzą. Być może, ale może sie tak stać, że w którymś nieoczekiwanym momencie życia, to cholerstwo wylezie, przerosną was problemy i znajdziecie się w pułapce bez wyjścia. Jak macie okazję/możliwość skorzystania z terapii dla DDA, idżcie, lepiej to przepracować z fachowcami niż na własną rękę. pozdr. [też DDA]

Gość ja rekomenduję
DA DA DA ja nie kocham ciebie ty nie kochasz mnie ja nie kocham ciebie a ty mnie - DA DA DA ..... :D