Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkiiiiiiiixc

Kobiety, w jakich miejscach się depilujecie ??

Polecane posty

Gość kobietkiiiiiiiixc

Bo ja to chyba mam obsesje, plastry z woskiem mam w torebce zawsze. :D A depiluję nogi, ręce, miejsca intymne, meszek pod nosem, te małe włoski wokół sutków.

Gość kobietkiiiiiiiixc
to nie tak źle chyba ze mną. koleżanka powiedziała mi, że żeby sobie ręce depilować to trzeba mieć z głową.......

Nie no co Ty, Ja uważam, że gładkie ręce są super, poza tym chyba w każdej reklamie każda laska ma gładkie ręce, zauważyłaś?

Gość kobietkiiiiiiiixc
Ja też lubie mieć gładkie ręce, ale większość kobiet chyba sie nie depiluje na rękach

Gość cfqewfewqf
ja się depiluję w łazience

Gość maram
depiluję się w windzie używaną żyletką znalezioną na śmietniku albo w kanale ciepłowniczym naszej elektrociepłowni a brzytew dziadka mam i też używam

Gość dgdfgdfgf
nie cierpie owłosionych rak uważam, że kobieta z owłosionymi rękami, wygląda paskudnie nie mówie o kilku kłaczkach, takich pyci ale wiele kobiet ma kudłate :/ mówią, że bez sensu ręce depilować, że to chore a pachy jakoś depilują i nogi

Gość phiphi island
a nie przesadzacie moze

Weźcie pod uwagę, ze kobiety mają różne włosy na rekach. Wiadomo, że ktoś z ledwo widocznymi włoskami na przedramionach nie zrozumie dziewczyny z włosami długimi, czarnymi i widocznymi z daleka, a i takie się zdarzają i trudno im się dziwić, ze depilują. W sumie to często wystarczy urodzić się brunetką, zeby mieć takie problemy.

Gość OnaDlaKochanka
ja sie wogole nie depiluje na pusince mam tak 2cm na nogach troszke nie mam na takie bzdury czasu i nawet nie wiem jak sie to robi

Ja miejsca imtymne nogi i pachy:) i szczerze nie znam żadnej która depiluje ręce:) kiedyś o tym myślałam ale boje się że będą odrastać ciemniejsze i twardsze? tak miałam na nogach i teraz pytanie do tych które depilują odrastają wam takie same czy nie?? autorko to masz dużo roboty:D mi się czasem nóg nie chce ogolić a Ty praktycznie całe cialo:D

Gość ciekawz plastuś
w wannie k...a :D

Gość a ktora z was czasem
pod pachami zarasta? albo czasem goli nogi tylko do kolan?

Gość kobiety powinny
se depilowac w rowku

depilatorem nogi, maszynką pachy i bikini, meszek wyrywam pęsetą i wokół sutków też pęsetą ale trzy włoski

Gość wylacz kafe
ja depiluje uda i pipke rece czsami gole, czsami depiluje pachy, nogi gole

Gość kobietkiiiiiixc
Mi nie odrastają ciemniejsze na rękach. Tylko radzę nie golić maszynką, bo to tragedia. Ja robię woskiem ręce i nie odrastają ani ciemniejsze, ani mocniejsze. Na nogi też wosk, albo depilator. W ogóle praktycznie nie używam maszynki, do wrażliwych miejsc mam plasterki z Joanny i tam jest dołączona oliwka łagodząca i tego używam, tylko w miejscach intymnych gnieniegdzie maszynka.