Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piwik

Czy to dla Was zdrada?

Polecane posty

Gość Piwik

Po raz kolejny trafiam na dziewczyne, ktora mimo tego ze ma chlopaka, w ogole sie do tego nie przyznaje na poczatku znajomosci. Spotyka sie ze mna za jego plecami, flirtuje dosyc mocno, piszac erotyczne esy, przywolujac na tapete sny z moim udzialem, fantazje, ponadto na spotkaniach daje sie dotykac, calowac. Po jakims czasie przyznaje sie, ze ma kogos, ale nadal chce sie ze mna spotykac, po czym dziwi sie, ze nie lubie trojkatow i mam gleboko gdzies jej manipulacje, klamstwa i koncze "znajomosc". Dla mnie to granie na uczuciach drugiego czlowieka i zdrada. A dla Was? Chcialbym poznac Wasz punkt widzenia.

Gość jednataka26
dokladnie :)

Gość Piwik
Tak wlasciwie, to z czego wynika ich zachowanie? Lubia sie dowartosciowywac cudzym kosztem, brakowalo im czegos w dziecinstwie, a moze ktos ich w przeszlosci zranil i teraz mszcza sie podswiadomie na plci przeciwnej? Nie wiem dlaczego, ale mam szczescie do tego typu kobiet.

Gość khgjkhjkjkhj
ja jestem z moim facetem 6 lat, nigdy go nie zdradziłam i nie rozumiem co mają we łbach takie panienki ;/ zdrada jak nic. Dla mnie to zwykłe ku. które lubią się zabawić i na nic więcej nie można liczyć z ich strony.

oczywiście że to zdrada. ja nie mówię każdemu koledze że mam chłopaka, bo po co? ale nie daję się dotykac ani tym bardziej całowac xD

Gość Piwik
Zastanawiam się , skoro jeszcze mnie nie poznały dobrze, co ja im zrobiłem takiego żeby mnie zdradzały od pierwszego spotkania?

Gość gość
Zdrada

Gość hejkumkejkum
Może nie ślubowała mu wierności? Znam takie związzki, co mają taki układ, że śpią razem, ale na imprezy chodzą oddzielnie i robią tam, co chcą.

Oczywiscie ze to zdrada. Mysle ze u wielu kobiet wynika to z niskiej samooceny. Mam kilka kolezanek ktore zachowuja sie w ten wlasnie sposob aby sie dowartosciowac i poczuc "seksownie"... szkoda tylko ze czyims kosztem.

Gość do Autora tego topiku
Kup jej paczkę tabletek na pamięć Lecithine 1200 Forte i powiedz papa. Te glupie ci..y sa nic nie warte.

Gość zdradzona zdrada zdrady
"Czy to dla Was zdrada?" Dla mnie nie. Czy dla Ciebie czy tamtego chłopaka, którego wg Ciebie ma, nie wiem? Uważasz, że ona Cię zdradza od pierwszego spotkania. Czy nie zrobiłeś bezpodstawnego założenia jeszcze przed pierwszym spotkaniem, że jesteście razem?

"przyznaje sie, ze ma kogos, ale nadal chce sie ze mna spotykac" - jest szczera, mówi Ci w oczy to co myśli. "dziwi sie, ze nie lubie trojkatow" - nie ukrywa swoich innych od Twoich zapatrywań na sprawy damsko-męskie. Jeżeli Twój obraz świata tak bardzo różni się od jej obrazu, to trudno. Mówi się pa. I nie miesza się do tego takich słów jak zdrada. Chyba, że w innym kontekście. To Ty zdradzasz. Zdradzasz objawy braku trzeźwego spojrzenia.

khgjkhjkjkhj, "Dla mnie to zwykłe ku. które lubią się zabawić i na nic więcej nie można liczyć z ich strony" Myślę, że nie tylko dla Ciebie. Ale chyba nie każdy uważa, że ku. zdradza wszystkich, z którymi się ku., jeżeli nie kryje tego przed nimi.

Gość Emannnueld
Autora to zdrada bo przeciez przed spotkaniem dlugo ze soba chodzili przez gg ;)

Gość sloneczny słonecznik
Zdrada. Zdradza swojego faceta, ale raczej nie Ciebie. A dlaczego takie dziewczyny przyciągasz? Nie wiem, ale to pewnie za sprawą Twojego schematu kobiety jaki masz w głowie- moze ze schematem, wyobrażeniem coś jest nie tak? I pytanie jak Ty podchodzisz do związków? Ja do czasu, kiedy nie zrobiłam porządku w swojej głowie a propos związków, relacji z facetami, czego od nich chce, co mogę dać, trafiałam na pogubionych jak ja. Dopiero kiedy wiele spraw w sobie uporządkowałam, spotkałam swojego już męża:)

Gość tak samo tylko inaczej
"Zdradza swojego faceta, ale raczej nie Ciebie" Raczej zdradza swojego faceta, na pewno nie Ciebie.

Gość Ania:)
Proste, logiczne skoro tamtego tak potraktowała to Ciebie też może tak przekręcic. Ty się zaangażujesz uczuciowo, a ona da się obmacywac innemu. Normalny człowiek najpierw coś kończy a potem zaczyna coś nowego:)