Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzyla mnie synowa

Nie wiem co zrobie synowej!!!! Zabila mi zwierzatka!

Polecane posty

Zaproponowalam jej i swojemu synowi by zamieszkali u mnie, w nic sie nie wtracalam, pomagalam jak moglam a ona zrobila mi taka podlosc. Wziela moje dwa psy i dwa koty , zaprowadzila do weterynarza i uspila. Jeszcze wmawia mi ze ja na punkcie tych psow i kotow zachowuje sie jak szalona i zrobila to dla mojego dobra.

Gość cfqewfewqf
nie wierze ci!

Ja jej nie zabije bo bym poszla do wiezienia, to wszystko prawda. Jeszcze wypomniala mi po tej sytuacji ze wydaje pieniadze na te swoje psy i koty , za kazdym razem gdy kupowalam jedzenie dla zwierzat widzialam ze ja to denerwowalo.

Gość eeee tamm
tiaaa, akurat za cos takiego to moglabys ja do sadu pozwac :O

Gość prawo zabrania uspienia
zdrowych zwierzat.Nie wierze w takie bzdury.

Prawo zabrania , z tym ze ona ma weterynarza w rodzinie ktory wcale nie kocha zwierzat tylko zeruje na ich chorobie, wiele ludzi ktorzy tam chodzili ze swoimi psami i kotami stwierdzili ze jest to najgorszy weterynarz w miescie, bierze tylko pieniadze i chce by zwierze jak najdluzej chorowalo. A ja denerwowalo to ze ja wydaje pieniadze na swoje zwierzeta.

Gość prowo nie prowo ale...
U mnie w mieście są dwaj weterynarze i jeden nie ma najmniejszych oporów uśpić zdrowego zwierzaka. Jeśli naiwniacy uważacie,że już takich nie ma bo prawo tego zabrania to litości... Obudźcie się :o

Gość a jeśli to prawda to uważam
że to było prawo synowej że tak postąpiła, widocznie za dużo pieniędzy wydawałaś na te swoje kociarskie i psiarskie sprawy.

Gość to chyba jakaś plaga
wypierdoliłabym ją za drzwi :O

Gość jeśli to prawda to uważam
Za taką głupotę wyrzuciłabyś synową? A może synowej przeszkadzało to że stara wariatka wydaje forsę na swoje psy i koty.

Gość to chyba jakaś plaga
ale ta chujska synowa jest u niej w domu, więc miała chuja do ruszania jej zwierząt gdyby nie konsekwencja prawne, to zaproponowałabym ujebanie synka tej kurvy :O

Gość jeśli to prawda to uważam
no dobra mamusiu, sory za te pieski. co bedzie jutro na obiadek?:D:D

Gość Valmontina
Upozoruj przypadkową śmierć synowej :P Zabiłabym ją za takie coś,...

Gość eeee tamm
kurwa do sadu kobieto, a synowej manatki pakujesz i za drzwi. po co zakladasz takie glupie topiki sprawa jest jasna.

Gość agfdgvdf
marne prowo . juz pisze czemu . kazdy kto ma przewlekle ciezko chore zwierzątko domowe wie ze weterynaz bedzie leczyl do tej pory az wlasciciel nie zakopie zwierzaka w lesie. kasa kasa kasa, mialem psa ostro chory na spcer wychodzil a z powrotem na rekach bo opadal z sil, praktycznie walił pod siebie, trzech weterynazy nie chcialo uspic kazdy chcial leczyc mimo ze pierwszy leczyl psa bezskutecznie 2 lata. w koncu czwarty weterynaz uspil. wiec nie pierdol ze od reki ktos uspil jakies zwierze baaa cztery .