Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miroslawa

WŁOSY-Prześwity

Polecane posty

Wypadają mi strasznie włosy.. Z przodu koło czoła mam przeswity juz.. Dermatolog mi nie pomaga.. Już wielu rzeczy próbowałam stosowałam,pieniądze wyrzucono w błoto... Jakie badania mogę jeszcze zrobić...

Gość mam to samo......
Masz prawdopodobnie łysienie androgeniczne - dowiedziałam się tego po badaniach u prywatnego dermatologa. Są leki, ale niewiele pomagają. Zrób badania hormonalne może masz zaburzoną równowagę? Ale to przez dermatologa. Jedz zdrowo, ograniczaj stres, spożywaj magnez, żelazo i jod - tak jodyna rozcieńczona. Farmaceuci likwidują posty o zbawiennym działaniu jodu, bo inaczej nie mieliby roboty. Ciężko na żołądku, ale może się poprawi. Kochana - czekają nas peruki. Ja przez to cierpiałam nerwowo 2 lata. Ratunkiem jest przeszczep.

muszę się zająć tym...Właściwie chodziłam tylko do tednego dermatolona na kasę chorych,który stwierdził ze mam nerwicę natręctw. Jak to pani Dermatolog okresliła(złapała moje włosy w rękę)Powiedziała co pani chce ma pani jeszcze włosy... Ale to ze wychodzą mi po mycio garściami i ze mam prześwt na czole,juz ją nie interesowała.Nawet na to nie spojrzała.. Po co ja płacę te składki tyle pieniędzi,jak tak musze iść prywatnie.Bo mają gdzieś co mówię i tylko nastepny prosze,minuta i znów nastepny proszę ... SMIECH NA SALI

co ja mam robic z tym,czyje sie bezradna. Nikt nie potrafi mi pomóc a czas leci... Coraz gorzej widze,ze sie robi,wlosy nie odrastają ale wypadają..:(