Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fajowska19

liścik od adoratora do mnie

Polecane posty

Gość fajowska19

Dostałam na koniec liścik a w zasadzie tonę makulatury jakieś 7 kartek formatu A5, od kolesia którego nigdy nie lubiałam a on mnie,przynajmniej tak mi się wydawało. Kocham cie i zawsze będe cie kochać. Kocham cie od pierwszego wejrzenia, nigdy o tobie nie zapomnę Wszystkie moje głópię teksty i zachowanie były wyrazem tego, że na twój widok, nie byłem sobą.Pewnie masz mnie za durnia, kretyna,chama i wogólę osobę śmieszną i żałosną, nie dziwie ci się, ale sorry jesli kiedy kolwiek cie obraziłem lub uraziłem. Nawet nie wiesz jak po każdej takiej zaprzepaszczonej szansie jakich było kilka przez 3 lata.Po prostu szlak mnie brał.Ile to bezsennych nocy wymyśłałem teksty,żeby cie w końcu gdzieś zaprosić, albo przynajmniej zagadać jakoś z sensem.Niestety na twój widok wszystko to brało w łeb................... Nie bede pisała treści całego listu Dalej pisało jak to cały czas o mnie myśłał, jak go to bałoło jak przechodziliśmy koło siebie obojętnie.Dalej pisał o walorach mojej urody+ to co przez 3 lata robiłam z wyglądem,opisywał w szczegółach wszystkie +/- moich metamorfozm Potem było parę miłych faktów o których podejrzewałam kogoś innego np prezenty od cichego wielbiciela. Potem pisał,że nie jest taki nieśmiały, tylko że poznałam go od tej złej strony a dodatkowe żenujące sytuacje zamykały błędne koło.Po prostu chyba los chciał,żebys my się nigdy nie poznali i żebyś mnie bardzo nie lubiła a nawet nienawidziła,ale liczę po cichu że chodź trochę mnie lubisz.Sorry że w takiej formie i teraz.Więcej zapewne się nie spotkamy.chciałem tylko żebyś wiedziała ŻEGNAJ KOCHANIE! Podpis Co powiecie, przez 3 lata nie mogłam na niego patrzeć, wk**wiał mnie wszystkim tym że wogólę go widzę Z jednej strony to miłe, myślę że każda dziewczyna chciała by dostać coś takiego Z drugiej strony to smutne, bo był by idealnym chłopakiem który by mnie kochał, w każdym razie nie jest takim prostakiem i durniem za jakiego go miałam.W sumie czytając to to mi się łza w oku zakręciła Z trzeciej strony jest to śmieszne bo lepiej było się męczyć niż zagadać Wiedziałam,że mu się podobam, bo generalnie się podobam chciała bym mu odpisać.Trzeba było pomyśleć dwa razy, uspokoić się policzyć do 10 i powiedzieć coś w stylu cześć, fajne spodnie czy bluzka i dalej by się rozmowa potoczyła,może by coś z tego było. Sam jesteś sobie winny ale niestety nie będzie mi dane chyba już W sumie szkoda A wy co myślicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować