Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niepytajonia

Boje się iść do mojego dentysty!!!Pomocy.......

Polecane posty

Od 3 dni bolą mnie zęby!!! Biorę nurofen i przepłukuje dentoseptem...Pomaga na jakis czas teraz obudziam sie z bólem... Zrobiony miałam rentgen zebów na ktorym wyszo ze 8 do wyrwania i 7 leczona kanałowo w miedzyczasie...Wyeczyi mi 7 i zaklejstrowali opatrunkiem 8 mi wyrwano...jednak potem nie poszłam go wymienic bo nie miaam pieniedzy .wypadł mi opatrunek jakis miesiac temu a teraz po 7 boli mnie 6 ...I boje sie idc do dentysty bo jak mi robił na znieczuleniu wszystko mnei bolało i przy wyrywaniu i przy leczeniu kanłowaym i jeszcze mnie skrzyczy < jak nie miałam pieniedzy to jak miałam isc> ze tak długo zwekałam....:( A pozatym teraz mam sesje i nie pojade do dentysty w 2 miescie ....

to idz do innego a jesli chodzi o bol zeba to najlepij smarowac dziaslo amolem - od razu przestaje bolec (oczywiscie dziala tylko okreslony czas, ale lepiej to nic faszerowac sie lekami)

łooo matko ale masz problemy z zębami - nie powinnas tego bagatelizować. Ja tez sie boje dentystów ale chodze bo nie chce miec pozniej gorszych problemów

Gość cccvncvnn
idź do innego dentysty widocznie ten nie umie aplikować znieczulenia ja miałam ostatnio wyrywane dwa ostatnie zeby i NIC nie bolało czułam jedynie ucisk, który jest normalną sprawą kanałowe też kiedyś miałam i też NIC NIE BOLAŁO zmień dentystę i po sprawie i idź, szkoda się męczyć ja się cholernie bałam dentysty, nie chodziłam i trochę zaniedbałam.. wkońcu się odważyłam, teraz chodzę i już niebawem będę mieć wszystkie ząbki zdrowe i piękne :)