Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laseczkaaaaaaaaa

Dziwne zachowanie faceta. CO ROBIĆ??

Polecane posty

Gość laseczkaaaaaaaaa

Przeszło rok temu poznałam żonatego faceta. Po jakimś miesiącu on stwierdził, że się we mnie zakochał ale nie chce robić ze mnie swojej kochanki i że najpierw uporządkuje swoje sprawy, a potem się odezwie. No i się odezwał niedawno, już po rozwodzie, podziale majątku itp. Jednak dowiedziałam się, że rozwód dostał już 4miesiące temu! Pytanie: dlaczego dopiero teraz się odezwał? Gdyby naprawdę kochał, odezwałby się od razu, przyleciał pierwszego dnia po rozwodzie, a nie korzystał z wolności przez 4 miesiące. Jak myślicie, co powinnam zrobić? Serce mi podpowiada jedno, ale jestem zła na niego i. co tu ukrywać, duma cierpi. Dlaczego on się odezwał dopiero teraz?

Gość laseczkaaaaaaaaa
No jasne, na pewno mi powie, że sie bawił jakk kawaler i dlatego milczał :D Proszę o jakieś sensowne odpowiedzi, bo na pewno wprost się nie zapytam go, a koledzy oczywiście będą solidarni.

Gość zapominalski///
Co robic co robic!? nasrać w spodnie i tak chodzić!

Gość laseczkaaaaaaaaa
Oj nie cipo i nie durna :D No chcę znać opinie wasze,bo wydaje mi się, że jakby on mnie naprawdę kochał, odezwałby się od razu po uzyskaniu rozwodu. A tak właśnie mi się kojarzy, że "w poczekalni" mnie zostawił, a sam się dobrze bawił :O

Gość laseczkaaaaaaaaa
pOMÓŻCIE! 😭

Gość Anastatazja
Może chciał uporządkować jeszcze inne sprawy - właśnie te podziały majątku. Przecież 4 miesiące temu zapadła decyzja. Może musiał znaleźć jakieś lokum czy coś. Ale dla mnie prawdopodobniejsza jest opcja życia w stanie kawalerskim.

Gość laseczkaaaaaaaaa
to wyżej to podszyw :O Na razie chyba będę wobec niego chłodna, nie będę szukać kontaktu, może zrozumie, że zachował się paskudnie

Gość laseczkaaaaaaaaa
a może jakiś facet mi napisze? :(

Gość lady_margarett
mysle ze napewno uporządkowywał swoje sprawy, musiał sobie przemysleć kilka spraw, dojść do siebie i zacząć życie od nowa. w tym przypadku z toba:)

Dlaczego nie zapytasz wprost? Ja bym byla ciekawa, co mi odpowie? :P Poza tym jesli go znasz, to szybko sie zorientujesz czy klamie czy mowi prawde? ;)

Gość a nie zastanowilas
sie czasem, ze moze potrzebowal czasu, zeby to wszystko poukladac sobie na nowo. Troche dziwnie by to wygladalo zeby od razu po rozwodzie lecial do innej baby. Chcial byc w porzadku w stosunku do swojej wtedy jeszcze zony. Nie przyszlo Ci to na mysl jak ona sie wtedy mogla czuc, ze laczylo ich tez kiedys jakies uczucie.

Gość laseczkaaaaaaaaa
ale aż 4 miesiące by sobie układał? :O no może go zapytam, ale w sumie można przewidzieć, że powie właśnie coś w tym stylu... faceci