Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniechęconaaaaaaaaaaaaa

weźcie mi coś powiedzcie, żebym się wzieła za pisanie

Polecane posty

mam do napisania pracę magisterską, i tak ją przelożyłam na wrzesien, jedyne co zrobilam to spis treśći i trzy pierwsze zdania w pierwszym rozdziale... i nie mogę sie zmobilizować, żeby zaczać pisac... a tu już polowa czerwca.... taaaaaaaaaak mi się nie chceee... czemu nie mam siły??????????

Gość osz kulde !
pisz kuźwa!!!!!

Gość 0000000000)
O czym piszesz właścicielko słodkiej piczki ?

no głupio by było nie napisać.... :D mam już absolutorium, tylko prace oddac i obronić, kurczę, niby to nie jest trudne przecież, już jedne skońćzyłam więc wiem, że trzeba się tylko wziać.... ale tak mi sie nie chceeeeeeeeeeeeee.... bosz, przerażające... wole siedziec tutaj, dno :-)

Gość wylacz kafe
bo to zamsieca umysl, siadaj i pisz, po stronie dziennie chcoiaz, np z rana,a pozniej rob co chcesz.wieczorem nzow mozeszusiasc, strona za strona i Ci "sie napisze" ja w ten sposob naopisalma swoj licencjat-po pol strony dziennie, bo wiecej nie bylam w stanie(pisalam po rosyjsku) i sie napisalo:P teraz mam do napisania magistra i juz rzygam, tez mi sie nie hce, ale to na razie przede mna. chce skonczycte jebana filologie, zaden z emnie filolog:O

Gość zniecheconaaaaaaaaaaaaaaa
masz rację, w ogole powinnam odlaczyc tv i neta :-} niby piszę a co chwile zerkam na cafeeeee, bosz, wykoncze się :)

i potem są tacy lekarze i inni, którzy na odpierdol napisali pracę magisterską... :o po uj Ci były te studia skoro Ci nie zależy?

Gość zniecheconaaaaaaaaaaaaaaa
jak mi nie zalezy?? zalezy, ale nie mam natchnienia... wiem, że jak mnie najdzie to bede pisać ekspresem, ale poki co, rozleniwiłam się.... i nie oceniaj jak nie znasz faktów... mam średnią 4,9. więc nie mów, że mi nie zalezy... bardzo bym Cię prosiła... :-o