Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryjetta.

Czy moja 6letnia corka jest gruba? Ile wasze maja kg?

Polecane posty

Gość Maryjetta.

6 lat, 123 wzr, 29 kg

Gość lalalalalal
chyba troche , moja ma 9 i wazy 34 to i tak duzo ( nie widac tego po niej )bo jej kolezanki z klasy ważą około 30-32 , w tym roku miała komunie

Gość Maryjetta.
Niepokoi mnie u niej cellulit na brzuchu,piersiach i posladkach. Ale ostatnio szybko rosnie,moze to zniknie?

Gość Bellik ładna dziewucha z Ciebi
e, serio;) jak to się stało, że taką wagę osiągnęłaś dużą?

Gość Maryjetta.
Belik,w 4 mies schudlas 25 kg? Wow. Ja codziennie mam sie brac za ostre cwiczenia,ale nic nie wychodzi

Gość vdvdxd
moja ma 129 cm i wazy 26 kg

Nie pochlebiajcie mi tak bo w samozachwyt wpadnę :D Wiesz Marietta niby schudłam ale ile się nacierpiałam przez rozwalenie organizmu to moje :/ Byłam na dukanie i jelita to mam chyba już w stanie opłakanym -.- na okrągło biegunki itd...

Gość smdmfg
gdzie ona ladna, ja sie zastanawiam kto taka swinke zaplodnil??? chyba ze mamuski wygladacie jeszcze gorzej hahahah

Gość smdmfg
geba jak ksiezyc w pelni

nie wiem czy jestem ładna czy nie niemniej po dwóch ciążach nadal ważę tyle co zawsze z 52 kg przy 169 cm wzrostu niemniej potrafię przyznać, że ktoś jest ładny jeśli taki jest a Ty masz z tym problem?

Gość smdmfg
jak ktos jest ladny, to nie mam z tym problemu, a jak ktos wyglada jak swinka piggy, no to sorry, to wtedy sie zastanawiam, jaki zboczek to zaplodnil

Gość gvbfdcx
moja córa ma 6 lat i waży 22 kg - w normie i wygląda średnio, jak większość dziewczynek w jej wieku. Uważam że Twoja fakt jest ciut za gruba. Albo to geny, albo obżarstwo. Gdzie ta dziewucha jest ładna?? Normalna, nie jest brzydka ale o Bóg wie jakiej urodzie nie ma mowy. Przeciętna, ale ok, ujdzie.

Gość aaaabbbbccc.
Moja 115cm i 18 kg

a czy ja napisałam, że cudna jak 8 cud świata?:O owszem widziałam ładniejsze osoby, ale ta jest po prostu ładna i tylko to napisałam ludzie, ale jesteście złośliwi i czepialscy:O rozumiem, że byłaby jeszcze paskudna pogoda za oknem, ale teraz? gdy wszystko wydaje się takie pozytywne tyle jadu?:O tylko po co? gdybym uważała, że ktoś nie jest zbyt piękny, a ktoś wcześniej skomplementowałby tę osobę, to nie odzywałabym się WCALE czasem naprawdę milczenie jest złotem;)

Gość bukaaa
Tak, autorko, twoja córka jest gruba. Mó syn przy 140 cm waży 26-27 kg. Fakt, ze jest trochę za chudy, ale przy wadze twojej córki byłby w sam raz, a jest dużo wyższy.

Gość bukaaa
Bellik - podobno przy dukanie bardzo często pojawia się grzybica. Czy badałaś się w tym kierunku?

Gość mama z trójmiastaaaaaaaaa
Mój ma 5 lat - waży 18 kg przy 111 cm

Gość mama z trójmiastaaaaaaaaa
Wydaje mi się, że jednak ma troszkę za dużo ciała. Tym bardziej jak piszesz, że ma cellulit. Nie dobrze ! Pewnie mało ruchu ma co ??

Gość likto34
moj ma 7 lat-130 cm i 24 kg